Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Góraleeczka

Mąż góral - marzenie do zrealizowania...

Polecane posty

Gość Zorcia
Jaki slownik? bo nie do konca wiem o co chodzi... i o jakie bledy ci chodzi?

Gość Zorcia
Limba2 Czesto sie spotykacie?

Gość Zorcia
Hmmm20 tylko Ci pozazdroscic mozna i zyczyc dalszego powodzenia:)

Gość Hmmm20
Dziękuje bardzo i życzę wam wszystkim żebyście poznały tak wspaniałego faceta! Moze u nas to jakieś przeznaczenie było hehe bo znaliśmy się wcześniej, potem 3 lata bez kontaktu i nagle bummm spotkanie po 3 latach i od tego czasu jesteśmy razem, bardzo szczęśliwi.

Gość Zorcia
nie dziekuje zeby nie zapeszyc:) Bardzo mozliwe ze to bylo wasze przeznaczenie:)

Gość kuraaa7777
po co takie uogolnianie ze gorale maja wielkie serca i sa cudowni bla bla...wszedzie mozna znalezc wyjatkowego mezczyzne. mialam chlopaka gorala to nie dosc ze mnie oszukiwal to mial trzy dziewczyny jednoczesnie wiec ja juz goralom dziekuje!

Gość Zorcia
znalam kilku gorali i mieli to cos ale odkad zaczelam byc w zwiazku z jednym goralem z ktorym juz nie jest dobrze to teraz tez juz wiem ze mnie oszukuje i narazie daje sobie czas odpoczac od facetow a gorali w szczegolnosci.... bywaja ludzie i parapety wiec trzeba sie przyzwyczaic ze sa swinie na tym swiecie...

Gość góralskie korzenie
Mi też się marzy góral.... Miałam kilka związków z "mieszczuchami" ale czuję, że potrzebuję czegoś innego..... Prawdziwego faceta z krwi i kości, z charakterem.... Mam góralskie korzenie i to chyba instynkt. Jak go znaleźć, skoro tu gdzie jestem teraz do górali mam pół kraju....??

Gość Marta27ny
Oj widzialam i ja takich gorali za ktorymi bym poszla boso ;)

Gość goral prawdziwy
To cz przyjsc he he daleko nima

Gość gość
męscy są. tego im nie mozna odjąć. bzykają tez mega. mam chlopaka z krwi i kosci gorala. ciezki typ ale nie da sie bez niego zyc

Gość SENIORITASI
A CO SIE MÓWI O GÓRALACH?

Gość gość
a mi się górale kojarzą własnie z miłością do pieniędzy i alkoholem.

Gość SENIORITASI
moze jest jakis góral,który szuka drugiej połówki? bardzo bym chciala takiego poznać,GRANDE CUORE

Gość gość
oj i ja poznałam górala :D tylko mi o tych gor 300km.. bardziej czułego normalnego przyjaciela kochanka i zaradnego męzczyzny nie miałam. charakter.. dom wybuduje chodzby i sam po drzewo do lasu musiał chodzić, dziecku warkocze zaplecie, obiad ugotuje i pozmywa :D poczciwe to takie :D tylko wporzadku trzeba być bo nie wybaczy krzywdy...

Gość gość
Polscy górale aż do XIX wieku nie mieli statusu ludzi, lecz byli wpisani do księgi flory i fauny Tatr i Karpat jako jeden z gatunków małp.

Kibicuje Góraleczce bo sama mam od dawna takie marzenie a jak wiadomo marzenia są po to by je spełniać :) Może posłuchamy rady i kiedyś wybierzemy się na wspólne poszukiwania do Zakopca co Ty na to ? :)

Gość gość
Jednak jest nas wiele... Marzę o tym od bardzo dawna... Jak narazie nic. Wiele już przeszłam i nadal wierze w to, że mi się w końcu uda. Góraluuuuuu znajdź mnie już. Czekammmmm

Gość gość
Wielu górali to straszne pijaki ☺

Gość gość
Nie trzeba być góralem by mówiono o nim że pijak

Gość Kawaler z Wysoka
Jo jest górol noi wum powiem, co wum powiem ale z nami górolami można se kapkym fest łorientacji czasowej zatracić jak usz sie num gadka włączy. : )

Gość nmf3
Produkcja naszych pantofli odbywa się ręcznie, dzięki temu otrzymujesz wyjątkowy produkt o wysokiej jakości. Sprawdź sam, a na pewno się nie zawiedziesz. http://pantofle-goralskie.pl/index.html