Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julia17Julia

Praca dla siedemnastolatki

Polecane posty

Gość Julia17Julia

Cześć :) Mam dość tego , że idąc gdzieś ze znajomymi muszę się martwić pustym lub prawie pustym portfelem. Gdy idziemy kupić kawę w automacie zazwyczaj mówię, że nie mam drobnych , bo wstyd mi się przyznać, że w ogólne nie mam pieniędzy. Próbowałam już sprzedawać na allegro książki i ubrania - z trudem udało mi się upchnąć komuś "Zmierzch" za 11 zł, a żadne z ubrań się nie sprzedało. Na dodatek sprzedawałam z profilu taty więc pieniędzy nawet na oczy nie zobaczyłam. Chodzę do szkoły z internatem i pieniądze dostaje tylko na wyżywienie, chociaż i tak uważam, że dostaje stanowczo za mało. Rodzice nie chcą dawać mi więcej, bo uważają, że dziewczynie w tym wieku pieniądze nie są potrzebne. Gdy chciałam się zatrudnić do rozdawania ulotek nie wyrazili na to zgody. Chce wreszcie bez stresu iść z koleżankami kupować ubrania i kosmetyki, a nie tylko patrzeć jak one kupują i doradzać im ze sztucznym uśmiechem na twarzy. Doradźcie mi proszę jak mogę zarabiać. Nie chodzi mi o duże sumy. Tylko nie wymieniać prostytucji ;]

no tak, skoro się nie zgodzili na ulotki to na prostytucję pewnie też się nie zgodzą