Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gffffffffffffffffffff

18t5d ciąży ile powinnam przytyć?

Polecane posty

jak w temacie, bo jeszcze nic nie przytyłam

Gość ale sie usmialam:)
ja tez w tym tyg bylam na zero a maluchl spory nie martw sie waga zaczniesz przybierac w swoim czasie

u mnie też był minus ale to indywidualna sprawa i nie ma wytycznych uniwersalnych

Gość zona ...........
max do 3-4 kg

nie no u mnie minusa nie było, cały czs ważę dokłądnie tyle samo, co do miejsca po przecinku

Gość oblicz sobie
są odpowiednie "kalkulatory". google nie gryzą ;)

Gość za mało przytyłaśsssssssssss
ja jestem w 19 tygodniu i mam 10 kg na plusie, gin mowi ze to dobrze ze rownomiernie tyje

Gość ja jestem w 17 i mam dopiero
6 kg na plusie

Gość ja 23 tydzien
i 2 kg na plusie. Dajcie linka na jakiś kalkulator bo widzialam tylko ten na viggo

Gość zrrrt
ja jestem w 16 i nie przytyłam nawet grama:o to co wy jecie, że tyjecie po 10kg? o matko:o

Gość 24 tydz i 2 kg na minusie
właśnie dostałam opierdziel od lekarza. Ale ja nie mogę patrzeć na jedzenie. Jak wcisnę w siebie w ciągu dnia kromkę chleba i miskę zupy (i nie zwymiotuję po tym) to sukces. Jak zjem za dużo to mnie męczy zgaga, ból żołądka, nudności. Dziecko chyba uciska na żołądek tzn macica. Piję tylko dużo żeby się nie odwodnić. Lekarz mówił, ze dziecko weźmie sobie ze mnie to co mu potrzebne i żebym nie panikowała, ale mam się starać jeść. Staram się i nic.

Gość łosiołek
za mało przytyłaś-------------------- 10 kg juz przytyłaś?? czyli do końca ciazy bedzie 20 jak nic!!!! dziewczyno ty sie opanuj bo potem tego nie zrzucisz ja przez całą ciąże przytyłam 10 kg!! dodam ze dziecko ważyło 3800 jak się urodziło!! a Ty autorko się ciesz że jeszcze nic nie przytyłaś im mniej tym lepiej!!!

Gość aga_pelaga
ja dzis 17 tc + 6 i przytylam 2 kg, ale to w sumie ostatnio, bo cos zaczelam jesc...

nie ma norm ile trzeba przytyc-bez przesady,wszystko jest zalezne od organizmu matki,moja kolezanka na cala ciaze przytyla 10 kg a ja 21 mamy te same figury-jestesmy szczuple,za to ona roztyła się po porodzie a ja w miesiąć zrzuciłam wszystko