Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strach,paniczny strach

Boje się umierać

Polecane posty

Gość NIE ŚCIEMNIAJ
MOZESZ NIE WSZYSTKO W BIBLII ZROZUMIEC. mODL SIE SWOJIMI SLOWAMI DO BOGA, PROS GO MADROSC. O POKOJ DUSZY. ON WSZYSTKO MOZE. TO OJCIEC DOSKONALY. JA NIE CZYTUJE BIBLII JAK MANIAK BO MAM ZA DUZO OBOWIAZKOW W DOMU, POZA TYM NIE WSZYSTKO JEST W NIEJ DLA MNIE ZROZUMIALE, MIMO TO MAM ZAUFANIE W BOGU I TO ONO MNIE NA TYM SWIECIE TRZYMA ZYWA JESZCZE

teraz to swiat oglupial...kiedys takiego czegos nie było.. moze bylo ale napewno nie zdarzalo sie to tak czesto jak teraz:-o i wcale sie nie dziwie ze ma byc koniec swiata, znowu ludzie beda tacy jak powinni byc ...

ale i tak madra jestes i rozumiesz naprawde duzo,widze ze ja w porownaniu do Ciebie to pikuś... Musze sie jeszcze duzo nauczyc,mam nadzieje ze zdaze :)

Gość NIE ŚCIEMNIAJ
tak zyjemy w czasach ostatecznych, po nich maja nastapic zlote czasy, ale do tego jeszcze daleko

Gość Rodząc się nosimy w kieszeni w
kieszeni wyrok śmierci

Gość NIE ŚCIEMNIAJ
jak wytlumaczyc fakt, ze kilkuletni muzlmanin dal sie zakatowac islamistom, poniewaz nie umial sie wyprzec wiary w Chrystusa? Myslisz ze przeczytal cala biblie? NIE! Bog zywy dal mu ta wiedze!!! I on sie nie bal umierac! Kochana tak to dziala wlasnie.

Gość NIE ŚCIEMNIAJ
JESLI BEDZIESZ MNIE SZUKAC Z CALEGO SERCA, ZNAJDZIESZ MNIE-TAKA JEST OBIETNICA BOGA, A WIEC SZUKAJ GO SERCEM :) ZAPEWNIAM CIE ZE ON JEST TUZ OBOK I CZEKA NA TWOJE WEZWANIE, NIE PODDAWAJ SIE, ZAPEWNIAM CIE ZE TO JEST NAJCENNIEJSZA PERLA JAKA MOZNA ZNALEZC

Gość NIE ŚCIEMNIAJ
I ZAWSZE, ZAWSZE ZAWSZE PAMIETAJ ZEBY NIE OGLADAC SIE NA LUDZKIE GADANIE JESLI CHODZI O SPRAWY DUSZY. WSZYSTKO KIERUJ DO BOGA. KAZDE PYTANIE

Ciesze się ze tyle wartosciowych rzeczy mi uswiadomilas...troche mi sie rozjasnilo ... bo szczerze mówiac,w otoczeniu nie mam takich ludzi... mało kto rozumie to wszystko,na dłuzszą mete traktują mnie tak jak "pani autorko".. Posiedzialabym z chęcią,ale muszę uciekac juz,mam duzo zajęć a niestety muszę jutro wczesnie wstać i sie nie wyrobie ze wszystkim :(. Dziekuje Ci bardzo za rozmowe, przemysle sobie jeszcze to wszystko,jakos poukladam.. mam nadzieje ze bez psychiatry sie obejdzie... nie moze być innej opcji ;) bede zagladac na ten topik :) DOBRANOC:) dziekuje z calego serca!!!!!!!!

Gość NIE ŚCIEMNIAJ
PIOTR TEZ SIE NIE BAL SMIERCI JK POWIEDZIAL CESARZOWI ZE NIE JEST GODNY UMRZEC TAK JAK JEGO PAN, TYSIACE TYSIACE CHRZESCIJAN TEZ SIE SMIERCI NIE BOJA BO WIEDZA ZE CZEKA ICH WIECZNOSC Z BOGIEM, A NIE SALA TORTUR W JAKIMS WYMYSLONYM CZYSCCU!!!

Gość NIE ŚCIEMNIAJ
NA ZDROWIE KOCHANA JA TEZ MAM OBOWIAZKI JAK MI COS ZASWITA TO CI DOPISZE TUTAJ PAPA SPOKOJNEJ NOCKI

Gość NIE ŚCIEMNIAJ
PAMIETAJ TEZ ZE NIE JA SAMA DO TEGO WSZYSTKIEGO DOSZLAM,PAN MNIE TEGO NAUCZYL I MI O TYM WSZYSTKIM POWIEDZIAL I PRAGNE Z CALEGO SERCA MOWIC O TYM LUDZIOM ZE NASZ PAN JEST WSPANIALY, DOBRY,KOCHANY, ZE O NAS DBA I TROSZCZY SIE KAZDEGO DNIA. NIE SLUCHAJ INNYCH LUDZI, ZAUFAJ BOGU NIECH ON STANIESIE W TWOJIM ZYCIU NAJWAZNIEJSZY, BO DLA NIEGO JESTES CENNA, TAK JAK KAZDA OSOBA NA TYM SWIECIE. tYMCZASEM NAWET NIE ZAUWAZYLAS ZE TAMTEN LIST STAL SIE JAKBY TWOJA OSOBISTA ''BIBLIA'' JESLI WIESZ CO MAM NA MYSLI. TO KOLEJNY DOWOD NA TO ZE ZLY TOBA PROBOWAL MANIPULOWAC!!! I WIESZ CO JESZCZE MYSLE? BOG MNIE TUTAJ DZISIAJ POSTAWIL :) NIE PISUJE ZAZWYCZAJ NA TAKICH FORACH :) I NA POCZATKU NAPRAWDE MYSLALAM ZE TO ZART. OK CZAS NA MNIE. DOBRANOC