Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xbrox

Randka w kinie

Polecane posty

Gość xbrox

Jak nawiązać kontakt jakiś fizyczny z dziewczyną na randce w kinie?można delikatnie złapać za rękę albo pocałować?wypada tak? :)

złap za rączke podczas oglądania filmu, ale tak powoli wiesz ;D jak już jesteście razem to całowanie nie szkodzi;)

Gość xbrox
właśnie niewiem czy ona chce dotyku jakiegoś a nie chcę się niepotrzebnie narazić :)

no to Ci mówie przcież, powoli zbliżaj swoją rączke do jej rączki i bedziesz widział przecież czy sie odsuwa czy nie..heh jak to dziwnie brzmi, no ale tak sie przekonasz no;)

Gość Jestem kobieta burza ogniem
przysuń się do niej i zaryzykuj z dotykiem

Zwykła znajoma, ale Ty tak nie uważasz, prawda? :) może ona też nie. A wysyła jakieś sygnały? Wiesz, skoro dała się zaprosić do kina, to już jest dobrze:)

wiem, że nie jesteś autorem topicu, ale udzielasz się, więc Ci odpowiadam :) Tak, owszem, można iść też do kina ze znajomą, ale sam na sam... hm? faceci tak chodzą do kina sam na sam z koleżanką nie licząc na nic więcej?

a nie może nic dziwnego że dziewczyny boją się przyjaźnić z płcią przeciwną skoro 90% już sobie wyobraża niewiadomo co =skoro idzie ze mną do kina, do ZOO na plażę to trzeba się do niej dobrać=

hehe, napisałam to na podstawie tego co mówili moi koledzy-faceci. Natomiast w takim razie ja się zaliczam do tych 10% kobiet - dobrze wiedziec :)