Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martusss

Pomysly na seksowna radnke Pomozcie!!

Polecane posty

Gość Martusss

nie mam juz pomyslu na seksowna randke;// napiszcie cos prosze;)

Lol.... nie wiem kolacja w restauracji a potem wspolna kapiel w wannie z piana wokol swiece platki roz winko muzyka :P ja bym taka randka nie pogradzila :P

Gość Winiary...
Pomysł na...randkę ( woreczek w środku opakowania )

Gość JAaaaaasne....
00:22 [zgłoś do usunięcia] Bachulec Lol.... nie wiem kolacja w restauracji a potem wspolna kapiel w wannie z piana wokol swiece platki roz winko muzyka ja bym taka randka nie pogradzila Tylko ciekawe kto sprząta ten pierdolnik w łazience na drugi dzień ? 🖐️

no rzeczywiscie w ciu...l sprzatania bedziesz mial :P nie pasuje oka juz nic wiecej nie napisze :P

hehe no dosc troche bym miala tego sprzatania;/ w kazdym razie dzieki za pomysl;)

Gość heretyk wcielony
najlepsze są randki spontaniczne . Wszystko co reżyserowane zazwyczaj kończy się totalną klapą

Gość heretyk wcielony
To raczej facet powinien dbać o takie motywy typu atmosfera na randce miejsce do popieprzenia się w spokoju . jeżeli nie potrafi o to zadbać to go olej bo to jakiś cienias

taniec erotyczny ;) w jakims wymyslnym wdzianku albo czekolada do jedzenia sa tez gry erotyczne wystarczy poszukac ;D

Gość heretyk wcielony
Jeżeli to od miejsca w którym się znajdujecie zależy czy randka będzie udana czy nie to znaczy ze nie pasujecie do siebie

Gość raz się żyjeeeeeeeeee
randka a la Norek ....i ciepła pełna aromatu można popływac i coś znalezc ........oczywiscie w kanałach!!!!!!!!

jest taka czekolada do malowania ciala ;) i jest jadalna hehe poszukaj na necie takich rzeczy jest mnostwo

Gość heretyk wcielony
A ja polecam dłuuugi spacer i zachód słońca do tego odrobinka alkoholu a po zmroku chęć na szaleństwo przyjdzie sama :)

ale ten taniec erotyczny moze byc;p no wiesz teraz na takie spacery to troche za zimno jest;/