Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martusss

Pomysly na seksowna radnke Pomozcie!!

Polecane posty

no taniec erotyczny fajna sprawa jeszcze jak swojego faceta posadzisz i przywiazesz do krzesla i nie bedzie mogl Cie dotknac tylko patrzec to dopiero bedzie niezle napalony na Ciebie hehe a Ty bedziesz mogla ocierac sie o niego itp :D sprawdzone i swietnie dziala

Gość heretyk wcielony
Dzisiaj było ślicznie. Wykonując dla kogoś taniec erotyczny tracisz szacunek w oczach tej osoby a o to chyba Ci nie chodzi

no to bedzie fajne mmm;p hehehe;p moj facet nawet kajdanki rozowe kupil ale zadko sie nimi bawimy wiec teraz je bede mogla wykorzystac

nie nie chodzi mi o to ale moj facet to akurat bardziej preferuje jezeli chodzi o seks...bo dlugi spacer go raczej nie zacheci

jak sie jest z osoba ktora sie kocha ??? to nie jest tracenie szacunku :/ mojemu facetowi sie bardzo podobalo i jakos dalej jest dla mnie gentlemanem wiec to chyba zalezy prawda :) http://www.nielegalna.pl/ tu masz linka biezlina nie jest droga a fajna

Gość A tak w ogóle
Tylko pamiętaj! Nie kochaj się z nim! Uprawiając z nim seks tracisz szacunek w oczach tej osoby a o to chyba Ci nie chodzi

Gość heretyk wcielony
Jeżeli Twój facet nawet kupił kajdanki na spotkanie to wybacz droga Martusiu ale tutaj już nie rozmawiamy o randce tylko o sexspotkaniu a to ogomna różnica

Gość A tak w ogóle
:D

Gość A tak w ogóle
O mój Boże! Seksspotkanie z własnym facetem?? Toż to perwersja! :D

Gość A tak w ogóle
Autorko nie słuchaj tego prawiczka tylko zorganizuj super gorącą randkę, którą na długo zapamiętacie:) Dobranoc wszystkim:)

no wlasnie tez tak mysle;p przeciez jak swojemu facetowi sie cos robi to ok. rozumiem jakbym nie wiem robila to innym a tego nie robie..

Gość A tak w ogóle
A jak cię po spotkaniu kopnie w dupe to napisz na kafe :D

Gość heretyk wcielony
Osóbka o niku A tak w ogóle strasznie rozczarowuje niskim mniemaniem o sobie . Zapewne to dziewczyna ktora jest traktowana jak zbiornik na spermę i pewnie dobrze jej z tym.

Gość strejlał
Piszesz, że twój chłopak nie ma samochodu i dlatego nic nie możesz wymyślić. A taki wynalazek, znany na ziemiach Polski od 150 lat, jak kolej do was nie dociera? A jak będzie luz, to dopiero w takim wagonie może być jazda. Nie to co gniecenie się w aucie osobowym, a to wajcha zmiany biegów wchodzi w tyłek, a to oparcia już dalej nie można odchylić...

zapewniam cie ze nie jestem tak traktowana od czasu do czasu mozna chyba zadowolic swojego chlopaka nie widze w tym nic zlego

Gość poka się poka
Martusss pokaż cialko pupkę w majteczkach i cycuszki :)

Gość A tak w ogóle
Heretyku nie musisz się pode mnie podszywać, i nie wiem co w tym dziwnego, że dwoje kochających się ludzi uprawia seks? Jak dorośniesz to może zrozumiesz, jak miałam 10 lat to też uważałam, że seks jest obrzydliwy więc i ty pewnie do tego dorośniesz:) PS. od 5 lat mam stałego partnera i nie uważam żeby rozebranie się przed nim uwłaczało mi w jakiś sposób:)

Gość Ciemnota innych powala
O rany ktoś kto nie kocha się pod kołdrą przy zgaszonym świetle i pewnie jeszcze w milczeniu ma niskie mniemanie o sobie?? Ty heretyku na bank jesteś prawiczkiem i to pewnie leciwym