Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plus

widze czarną plamkę...

Polecane posty

Gość plus

od jakiegoś czasu widze czarną plamkę na oku, ale tylko raz na jakiś czas przez kilka dni, potem znika. jest nie wielka ale zastanawiam sie co to moze byc. jak patrze sie przed siebie to widze ją nieco wyżej a jak szybko rusze okiem to ona sie powoli przemieszcza... miał ktoś z was tak kiedyś??? mam nadzieje ze to nic powaznego

Gość rymcim cim
idź do okulisty.......być może coś dzieję sie w gałce ocznej...... Lepiej to zbadaj szybko

Gość plus
moja jest taka malutka na prawym oku, ale widze wszystko bardzo dobrze nie mam klopotow ze wzrokiem... tylko ta plamka nie daje mi spokoju..

Gość rymcim cim
dziewczyny,nie trzeba miec problemu ze wzrokiem,zeby odwiedzić okulistę zbadajcie oczka to nic nie boli a przynajmniej będziecie wiedziały co jest,to moze byc błacha sprawa a i poważna pozdr i zdrówka

Co to znaczy poważna? Co to może być? Nigdy nie miałam problemów ze wzrokiem i nie mam pojęcia zielonego co to za plamki...

Gość kijemtegoo
też pomyślałam o mętach, ale lepiej pójść do okulisty i się upewnić

idz do okulisty ,,Ubytek pola widzenia może wystepować w bardzo wielu jednostkach chorobowych (m.in. w cukrzycy, jaskrze, stwardnieniu rozsianym, zapaleniu nerwu wzrokowego)."

moja przyjaciółka miała takie plamki i okazało się, że to stwardnienie rozsiane. Przykra sprawa