Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KINUTEK

POMOCY :(

Polecane posty

Gość KINUTEK

Czesc, moja sytuacja wydaje mi sie beznadziejna i dlatego prosze Was o pomoc. Otoz 9 miesiecy temu rozstalam sie z facetem, ktorego bardzo mocno kochalam. Spotykalismy sie ogolnie 10miesiecy (dla innych duzo dla innych malo). Nigdy sie nie klocilismy, procz moze drobnych wzajemnych docinek. Seks wspolny tez byl wspanialy i czulam sie z nim naprawde swietnie, az nagle przyszedl dzien iz postanowil on ze mna zerwac mowiac iz poprostu przestalo mu na mnie zalezec. Naprawde mocno to rozstanie przezylam i mialam ochote o niego walczyc, ale w trudnym dla mnie momencie wspierala mnie moja kolezanka, ktora twierdzila iz lepiej to zostawic jak jest i tak tez robilam mimo iz bylo mi naprawde ciezko. On sie wogole do mnie nie odzywal, spotkal swoja nowa kobiete, a ja cierpialam iz ma nowa i o mnie definitywnie zapomnial. Az nagle nadszedl dzien, zerwala z nim owczesna kobieta i do mnie sie odezwal. Zaczelismy ze soba jak dawniej rozmawiac, az mnie zaprosil do siebie. Nie zaszlo miedzy nami nic, bo rozmawialismy ze soba niezobowiazujaco. Wtedy tez nastapil przelom, a mianowicie wracajac od niego znow zaczelam czuc iz kocham go:(. On jest sam i ja tez a ja nie wiec czy moze probowac swoich sil znow z nim zbudowac zwiazek. NIe jest to ze tylko ja bym chciala, ale wczesniej nim sie spotkalismy to rozmawialismy przez gg i dal mi wyraznie odczuc iz on tez cos ode mnie chce. Czy warto probowac, a moze cos innego zrobic? POMOZCIE bo jestem w kropce:(

Gość aha taaak wiesz kiedys
czytalam fajne opowiadani o milosci i przyjazni jak to niby ten ukochany wracal do swojej niby ukochanej po studiach, na ktorych sie wyszalal ale poszedl do pracy poznal kogos, rozlecialo sie to ale wtedy wrocil z podkulonym ogonem pozniej postanowil wyjechac ot tak uwazasz ze to normalne ?? nie chodzi nawet o to, ze do tej samej rzeki nie wchodzi sie dwa razy, ale o to ze bedzie z toba dopoki nie znajdzie sie "kolejna okazja " zeby nie byc

Gość tez chce cs od CIebie
a jak byl z tamta to nie chcial ?? wiesz ja sie obawiam, ze On teraz do CIebie wroci a jk tamta bedzie skamlec pod jego nogami to zostawi CIe bez mrugniecia okiem

Gość KINUTEK
aha taaak wiesz kiedys .... nio przyznaje ze to chora sytuacja, wkoncu w takich chwilach czlowiek moze sie poczuc iz jest tylko zabawka, ktora facet chce sie pobawic i rzucic w kat. tez chce cs od CIebie .... no wlasnie jak z nia byl to sie do mnie nawet slowem nie odezwal i nie spytal czy zyje itp. A teraz jakis czas temu tamta go zostawila to jak nigdy odzywa sie prawie codziennie. Pewnie masz racje, ze jak bedzie miec okazje to mnie zostawi. Bez sensu to jest Najgorsze w tym wszystkim jest to ze czuje iz go kocham, ale z drugiej strony odzywa sie moj rozsadek, ktory mowi ze moge byc tylko jego chwilowa zabawka. ;( :(

Gość aha taaak wiesz kiedys
wiesz kiedys tez bylam z kims takim o maly wlos nie wyszlam za niego za maz i cierpialam dlugo dwa lata zapominalam, a i pozniej jeszcze pojawialy sie rozne momenty zwatpienia ale podjelamr az decyzje i pozniej choc nie wiem jak bardzo chcialam byc z nim znowu , kiedy wlasnie chcial wrocic ale podjelam decyzje chcialam byc wierna sobie a dzisiaj ?? jestem z kims kto jest zupelnie odwortnoscia i ufam, i nie musze sie bac