Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w sumie juz szczesliwa

Chce się zabić.

Polecane posty

Samobójstwo moje jak do niego wogóle dojdzie będzie subtelne. Napiszę list pożegnalny i testament i podpiszę własną krwią, włączę ulubioną muzykę, popiję mocnym alkoholem i podetne sobie żyły kładąc się do łóżka i znieczulę gorącą wodą.

lupo ta taka multipla bez tej dodatkowej narosli :P co dziwne, jak sie multipla pokazała, całkiem niedawno, to znalazło sie wielo amatorów, bo sporo tego jezdziło. mineło kilka lat, i ciezko takowa spotkac, ciekawe dalczego :P ;) stalngrad mówiłam ci juz... niestety kocham auta, i jezeli jzu mam umierac to najchetniej w aucie :p

przeginasz stalingrad :D co chciawosc z ludzmi robi ;)

Gość osiąjgvjgdfvhjjkkkklllllcuhh
znasz angielski? zwiedz świat. różne kraje,poznasz wielu ludzi.

Gość wez sie juz pierdolnij
i przestan nudzic chooja,ok?

owszem, mam faceta, ale ciezko stwierdzic czy to na stałe czy nie. dziwny zwiazek.

kultura, przestan truc dupe, prosze. guzik wiesz na moj temat, dlatego tez nie wyrokuj co jest typowe a co nie. mysle, ze ksiazke mogłabym napisac na podastawie swojego zyciorysu. nawet nie ubiegam sie o tytuł miss wyjatkowość 🖐️

Ja myśle ze najlepszym lekarstwem była by miłość :) jakiś dobry facet który by sie tobą zaopiekował, ale nie znam sytuacji w jakiej jesteś wiec trudno mi coś doradzić.

Bym coś napisała, ale złamię w ten sposób prawo. Pozostaje więc mi liczyć na Twą inteligencję, iż się domyślisz co powinno być w kropeczkach ..... Po prostu wkurzają mnie takie osoby jak Ty

dlaczego jeśli można wiedzieć? a prawo to już ktoś powyżej złamał 🖐️

nie wiem czy zdajesz sobie sprawe, ale twoja postawa, oraz wszystkich tych, ktorych wukarza depresja i radza 'wziac sie w grasc"... jest równie typowa 🖐️

Gość ja siebie z Toba zamienie
ja siebie z Toba zamienie cchesz ? nei mam ani grosza, wynajmuje mieszkanie, straciłam przez chorobę twarz , zamienie sie chetnie na to twoje złe nudne życie ., chciałabym miec spokojne zycie, miec co jesc, i kase na leczenie

Ale mi nie zależy na byciu wyjątkową. Ja mam prawdopodobnie depresję, ale się nad tym nie zastanawiam, bo nie ma nad czym. Weltschmerz plus bardziej przyziemne sprawy Samospełniające się proroctwo chyba Ciebie też dotyczy

zamienisz leczenie na leczenie psychiatryczne? :D nie wiesz o czym mowisz. zwróciliscie uwage na urode czy kase, ale jakos nikt nie wpadł na to, ze mimo urody i kasy mozna miec matke chora na raka czy ojca alkoholika, lub cokolwiek, o czym nie napisałam (bo nie pisałam o moim zyciu, oprócz paru frazesów) 🖐️ gratuluje wam.

tak zamienie nie mam zebow, nie mma kosci twarzy, chore serce i wrzody, leczenei psychiatryczne pryz tym to sam luksu, a jak do tego dojdzie kasa i bedzie co jesc i jak jesc to juz mega luksus

polecam uwazne czytanie. prawdopodobnie masz, ja mam na pewno. gdybys miała ciezka depresje, to "niemyslenie" nic by ci nie dało. nie rozsmieszaj mnie samospełniajacym sie proroctwem. 7 lat chodze do psychologa, wybebeszyłam juz wszystko co sie dało, wstawałam te 7 lat co rano z usmiechem na ustach (wymuszonym) i myslami "dzis sie uda", byłam przekonana ze wygram i bardzo o to walczyłam. kazdy przypływ melancholii odpychałam, wysiłkiem fizycznym, spotkaniami ze znajomymi. dbałam o siebie. wysypiałam sie, brałam leki. po 7 latach mam dzis dzien zwatpienia. a ty mnie za to nie lubisz :D ile masz lat, 20?

ja siebie z Toba zamienie ja nie twierdze, ze nie ma takich, co maja gorzej. kazdy ma inaczej. egoistycznie załozyłam topik o sobie. bo bardzo chce zyc i sie tym zyciem cieszyc, a jakies debilne hormony wyciskaja mi łzy z oczu, bez powodu, przez tyle lat. ciagle mysle o smierci mimo ze te mysli zwalczam jak sie da. te 7 lat to ciagła meczarnia, zadne normalne zycie. nie mam chorego serca, zeby mam. co z tego, jak mimo moich wysiłków moj organizm mnie nie słucha. przy was to juz nawet zwatpic nie mozna.

i nadmieniam, ze nic nie napisałam o swoim zyciu prywatnym. cierpiac na chorobe somatyczna, ma sie przynajmniej powód, mozna na cos zwalic swoje nieudane zycie. ja nie mam na co go zwalic. nie wiem dlaczego tak jest, przeciez za przeproszeniem do kurwy nedzy walcze codziennie, i im bardziej staram sie cieszyc zyciem tym wiecej mysli ostatecnzych mam w głowie. kto wymyslił depresje? :o

ja nawet nei walcze nei mam nic ani nikogo , zero przyjaciol, czetry sciany , zero kasy, perspektyw i czegokolwiek , ciesz sie ze masz za co walczyc , leczyc sie i z kim walczyc

zreszta nie raz juz wygłoszono zdanie "gdybys miała HIV/raka/... to bys nie miała takich głupich problemów". niestety nie pomaga. mnie równiez irytuja wszystkie postacie, ktore przesiaduje na tym forum tygodniami, jeczac bez opamietania. ja nie jeczałam nigdy, mam chyba prawo do jednego wieczora? a zatem: mimo wysiłków i zapierdalania dzien w dzien w pracy na studiach i w zyciu: zyc mi sie nie chce. choc bardzo bym chciała, niczego bardziej nie pragne. chyba nie myslicie ze ktokolwiek z własnej woli chce sie zabic.

Gość uhahahahaa
­­­­­­­­­� spokój ku­rwa