Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedzice ;;;;;

Czy on jest w porządku????

Polecane posty

Gość powiedzice ;;;;;

może w skrócie on jest od dwóch miesięcy za granicą Ja jestem tutaj z dzieckiem on pojechał za pracą nie ukrywam że to dla mnie ciężki okres wiadomo związek na odległość Wczoraj do niego dzwoniłam nie odbierał a zaraz oddzwonił że jest teraz nad morzem bo ma wolne i kolega go wyciągnął i jest tam z nim i dziewczyną kolegi odebrałam wieczorem powiedziałam mu że jestem zł na niego a ten że kolega mu mówił i dziewczyna kolegi też żeby nie robił z siebie "pantofla" bo nic się nie dzieje ja jednak czuje że to nie w porządku co więcej zastanawiam się czy tego nie skończyć przecież on mnie zwyczajnie upokarza podczas gdy ja siedzę w domu i moje jeyne zajęcie to opieka nad dzieckiem i sprzątanie a dziecko dAJE W KOSĆ CO BYŚCIE ZROBIŁ NA MOIM MIEJSCU CZY JA RZECZYWIŚCIE PRZESADZAM!!

Gość back chat
rób co chcesz ale czy uważasz że ojciec twojego dziecka ma siedzieć 24h w pracy albo przykuty do kaloryfera w domu bo ty tak uważasz?

Gość back chat
jak on cię upokarza? Tym że pracuje na ciebie i dziecko za granicą? To może powiedz mu żeby przyjechał do Polski, że jakąś przeżyjecie za te 1500zł.