Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa mloda mamusia

czy nie będzie mu za zimno?

Polecane posty

madzianka123, wez sie odpierdol. Od samego poczatku dziewczyny ci tlumacza jedna i ta sama rzecz a ty w kolko swoje Jak normalnie krowie na rowie a ona swoje. :P Wali mnie to jak Ty ubiersz swoje dzicko , nie interesuje mnie to!!! Ja nie pisalam ze jestem najmadrzejsza tylko ze ubieram dziecko tak i tak.A tobie jak sie to nie podoba to twoj problem. zegnam

Gość fggfhgfjhdh
Pierwszy raz słyszę, że ktoś zakłada dziecku dwie pary body...

Gość małgosia www
jagoda ty zawsze jak ci brakuje argumentow to walisz "odpierdol sie" :O twoj poziom to zenada roku....:O

Gość abrakadabraczaryimagia
Body z długim rękawem,rajstopy frotte,bluza/sweter a na to cały kombinezon lub dwuczęściowy.Na taką pogode jak teraz wystarczy.Czapka,szlaik i rekawiczki oczywiście;)i cepłe kozaczki,ewentualnie dodatkow skarpety.Moje dziecko chodzi,ale na spacer jedzie trchę w wózku, (tochę po dworze na nózkach śmiga)wiec dodatkowo kocyk pod pupę,i przykryty jez kocykiem a na to ochraniacz do wozka. Dwie pary body to pomyłka,bo zabradzo krępują ruchy dziecka.Ok,body z krótkim rękawem a na to kaftanik,czy koszulka zdługim,zeby tle zatrzasków pod popa nie miał;/ chyba jedne body do trzymania pieluchy wystarcza???

Gość jagoda musi
przytrzymac pieluche 2 bodami bo pielucha po całym dniu z 5 kilo waży :-o

ja dzisiaj jak szłam na spacer z dziewczynkami to ubrałam je tak : - młodsza, 5,5 mca - pajac welurkowy, pod spodem skarpetki i kombinezon..... jak zasnęla to przykrylam dodatkowo kocykiem.... bylo jej ciepło bo cieplutka byla - starsza - 2,5 roku...wlasciwie tak jak siebie :) no i oczywiscie czapka i szalik bo ja nie noszę