Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niegdyś wzorowa

Kobiety po 30-tce = desperatki?

Polecane posty

Gość jamajka swiftt
niema co pisac na tym dziale bo tu przewaznie siedza dzieci!!!!!!

tak desperacją jest szukanie tutaj faceta :classic_cool: być może poznasz ludzi w celu kulturalnej rozmowy , ale bolca na stałe nie załapiesz :D

zgadzam się , szukanie tutaj faceta to akt DESPERACJI NIEZARADNOŚCI BRAKU INWENCJI LENISTWA BRAK KREATYWNOŚCI BRAK MOBILNOŚCI

Gość nie dam sie nabrać
całe szczęście, mam nadzieję że nie spotkam w realu faceta, który się wyraża o "bolcu na stałe"...!!!!

Gość Jak zwykle chodzi o boltze
Przecież to jasne że baba po trzydziestce nie che tylko rozmawiać :) Więc chodzi o kulturalną konwersację uwieńczoną zapasami w pościeli

Niegdyś wzorowa->to porozmawiajmy kulturalnie na interesujący temat :) Co sądzi Pani o procesach dysocjacji jonów molekularnych w wyniku zderzeń z elektronami swobodnymi zachodzącymi w warunkach niskotemperaturowej plazmy? Czyż to nie wspaniałe osiągnięcie dające wielki potencjał na przyszłość ? nie dam sie nabrać-> spokojnie humbaki takie jak ty nie spotykają facetów w realu 🖐️

Nie w każdym przypadku. Są kobiety, które mają partnerów i przygód seksualnych nie szukają. A kulturalna rozmowa zawsze mile widziana. Oczywiście jeżeli ktoś woli, to nic nie przeszkadza, żeby ograniczył się do topików typu " kochałam się z facetem bes zabespieczenia i zauwarzyłam zgróbienie w okolicy kolana. Czy to ciąrza pozamaciczna? :D

Juluiuszu Cesarze i po co ta uszczypliwosc? nie mozna tak z odrobina sympatii?!

Luliuszu... nawet nie wiesz jak bardzo się mylisz :D Ale oceniaj po pozorach, powodzenia. Musisz być naprawdę zgorzkniały albo mocno po dupie dostałeś, żeby taką żółcią pluć. Leżącego się nie kopie... podobno... A co do tematu rozmowy... czy ogranicza się ona do fizyki, polityki, historii? Inteligencja pozwala kulturalnie porozawiać nawet na temat dupy bez sięgania po tematy i słowa, których pewnie i tak nie rozumiesz :P

Niegdys Wzorowa, oczywiscie szukanie ciekawych ludzi do rowniez ciekawych rozmow nie jest aktem desperacji co to to nie!!:)

Kobiety po 30-tce to kwiat Kobiecości. O desperacji zapomij. Natomiast tutaj czasami można przeczytać coś interesującego,dowiedzieć się nieco o ludziach,ich problemach. Albo pośmiać się z czyjejś głupoty,zadufania,narcyzmu.Najbardziej zaskoczył mnie tutaj wszechobecny rasizm,ksenofobia, narodową megalomania niektórych rodaków i tradycyjny antysemityzm bez Żydów.

lutniaa... jestem podobnego zdania. Tak na kafe jak i w realu można spotkać zarówno osoby wartościowe, jak i totalnych imebecyli. Kwestia selekcji. I tu i tu przydaje się rozmowa właśnie.

Taaa inteligencja na kafe :o widzę ,że nie odróżniasz pojęcia inteligencji od wiedzy :o ale to normalne dla przygłupawych kafeteryjnych loszek :classic_cool: więc się nie przejmuj wpisujesz się w tutejszy krajobraz :D dzięki za analizę mojego projektu , to już chyba 569 w mojej karierze na tym forum , ale zdecydowanie niczym się nie wyróżniająca 🖐️

a wwedlug Ciebie Juliuszu inteligentnych ludzi to gdzie mozna spotkac? i co najwazniejsze powiedz mi czy maja jakies znaki szczegolne?

Aha,dla niektórych tutaj jest zawór bezpieczeństwa dla wyładowania wrodzonego chamstwa. No przecież nikt nie powie w realu obcej kobiecie-Szukasz bolca;-)

Jestem czekalio... tutaj łatwiej rzucać obelgi, wyśmiewać i obrażać dla samego obrażania, bo nie widać twarzy. Jesteś anonimowy. I dobre to i złe. Tutaj każdy może się podać za Apolla o stanie posiadania równym Kulczykowi. Rzeczywistość jest w 99% przypadków inna. Ci, co najgłośniej szczekają najwięcej mają zazwyczaj za uszami. Albo są po prostu nieporadni i sfrustrowani swoim życiem.

Gość 30 mam lat
Kwiat kobiecości:) mmmmmm

bo wiesz jak mowia Niegdys Wzorowa uderz w stol a ..... takze ja jestem zdania ze mozna wszedzie znalezsc ludzi do milych konwersacji

Juliuszu... jestem tu od niedawna, nie znam Twojej kafeteryjnej "kariery", ale ztego co piszesz, jesteś tu stałym bywalcem od dawna. Moje przypuszczenia co do Ciebie mogą być błędne, oczywiście. Ale pokaż, że się mylę a przyznam się do błędu. Nie jestem zapatrzoną w siebie egoistką, która jest przeświadczona o swej nieomylności. Tymczasem mam pytanie do Ciebie. Czemu żeś się tutaj zadomowił? Widocznie sam nie gorzej się w ów niechlubny krajobraz wpisujesz... :P

kobieta po 30-tce szukajaca faceta na kafe w celu matrymonialnym??? to albo szczyt debilizmu albo ostatnia deska ratunku... a szukanie bolca na kefele??? swietny pomysl :D masz od razu kandydata ze zdjeciem... poznasz intelekt i rozmiar.... no po prostu marzenie :D

lutniaa-> inteligentnych ludzi można poznac po noszonych okularach ,brodzie , kobiety noszą spódnice w kwiaty :D i sa zaniedbane :classic_cool: spotkać ich można wszędzie gdzie dają jedzenie za darmo :classic_cool: Niegdyś wzorowa -> zadomowiłem się tutaj , ponieważ jest tu opisywana masa "problemów" z których można się pośmiać i poszydzić a to czynię zawodowo :classic_cool: obserwować reakcję na takie działania :classic_cool:

Ja doskonale rozumiem mechanizm anonimowego wyrzucania brudu. Czasem mnie to śmieszy,ale daje też podstawę do zastanowienia się:ci sami ludzie w kontaktach bezpośrednich prawdopodobnie są wytwornymi pracownikami np-banku,przyjmują nas z pełną kulturą,aby po pracy odreagować swe kompleksy pisząc co chwilę obraźliwe posty.

mowia ze najlepsza metoda obrony jest atak, wiecm jak takim "biednym" swiat daje kopa to uzywa sobie tutaj i od razu robie sie mu lepiej tylko tak sie zastanawiam co ludzie robili kiedys jak internetu jeszcze nie bylo?

Coralick... proponuję najpierw przecytać mój pierwszy wpis. Pytałam o kulturalną rozmowę. Juliuszu... bardzo wygodny zawód. Przeprowadzasz więc niejako psychoanalizę. Ale uważam, że powinieneś jednak swoje szyderstwa kierować do osób, które reprezentują poziom zgoła inny od tego na obecny temacie. Tutaj wypowiadają się ludzie, a nie potencjalni odbiorcy Twojego jadu.