Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niegdyś wzorowa

Kobiety po 30-tce = desperatki?

Polecane posty

nie przesadzaj :classic_cool: każdego można sprowadzić do odpowiedniego poziomu a później pokonać doświadczeniem :classic_cool: kropla jadu jeszcze nikomu nie zaszkodziła a wręcz czasami działa uzdrawiająco :classic_cool:

I jeszcze odnośnie określenia mnie mianem humbaka, zupełnie nie wiem zresztą na jakiej podstawie. Ale to pewnie prowokacja celem wyciągania swoich wniosków na podstawie mojej reakcji... Otóż jeżeli ja jestem humbakiem, to widząc mnie skłaniałbyś się ku zoofilii :P Proszę, analizuj.

Gość Jak zwykle chodzi o boltze
Ech... a liczyłem na coś więcej niż tyko przechwałki

Jestem czekalio, lutniaaaa ... macie słuszność. Tacy przepuszczeni przez pracęjak przez wyżymarkę, chcąc być może oszczędzić rodzinie, obrzucają obelgami na losowo wybrane osoby. Tak po prostu, bo potrzebują ujścia dla swego stresu.

po wnikliwej analizie twojego posta stwierdzam ,że jesteś tępą strzałą bez umiejętności czytania tekstu :o jak się przyjrzysz dokładnie mojemu postowi z 10:25 to stwierdzenie o humbakach odnosi się do wypowiedzi pomarańczy o nicku "nie dam sie nabrać" z 10:20 :o viva la inteligencja :classic_cool:

nie no jednak Juliusz to bystrzacha nad bystrzachami nie ma co............

Faktycznie, niedoczytałam. Przyznaję się. Ale całować rzemieni chybam niegodnam, więc zostawiam ten zaszczyt zacniejszym osobom. Tępa strzała... ładnie napisane, nie powiem, ale adresat tego pięknego porównania jednak nie ten... Czytać ze zrozumieniem potrafię. A jednorazowy przypadek wynikający z nieznanych Tobie przyczyn nie skreśla mnie od razu z listy tych "bardziej ogarniętych".

Gość Jak zwykle chodzi o boltze
:D

dopuściłem możliwość przebaczenia ci tego fatalnego faux pas :p faktycznie me sandały to dla ciebie zbyt duże wyróżnienie :D poznaj łaskę cezara i odpuszczam ci twój grzech :classic_cool: Jestem czekalio-> myślę ,że jęknąłbym "ustami nie zębami " :classic_cool:

Myśl co chcesz, Twoje prawo. Ja nic nikomu tutaj udowadniać nie zamierzam. Rzuciłam temat do dyskusji, a Ty znalazłeś upodobanie w chęci dokopania mi. Tak, wiem... lubisz to. Każdy ma swoje perwersje. Moja sprowadza się do próby szukania tutaj ludzi do rozmowy. I może wróćmy do tematu przewodniego.

Nie wyganiam, absolutnie. Skoro nie chcesz brudzić sobie sandałów moją osobą, a lubisz to robić, pozostają Ci inne tematy. Bo cóż więcej w moim zrobić można w tej sytuacji? Zauważyłeś chyba, że tylko my dwoje tutaj zostaliśmy. Więc skoro ja niegodna, nikogo innego tu nie ma... przykro mi.

multitasking to moje drugie imię :classic_cool:potrafię brudzić sobie sandały na wielu topikach jednocześnie :classic_cool: Jestem czekalio-> a kim ty jesteś ,żeby ci imponować :o a cyceron w końcu został zabity przez mojego kolege marka A. :classic_cool:

Gość ale heca
Po jaką cholere to piszecie ?

Do momentu Twojego wpis z 12:29 Juliusz sam sobie zaprzeczał - niby nie byłam godna a jednak odczepić się nie mógł... Teraz może Ty, Jestem czekalio, okażesz się godnym pobrudzenia jego sandałów. Pierwszy krok już został poczyniony jak widzę.

Proskrypcja jest dobrą,sprawdzoną metodą na przeciwników. Są kraje,gdzie to się do dziś sprawdza. Biedny Cycero... Na razie pozdrawiam,do miłego spotkania;-)