Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ping poong

CZY LUDZIE POWINNI MOWIC SOBIE WPROST, ZE IM ZALEZY NA SOBIE?

Polecane posty

Moim zdaniem i tak najładniej wyszedłem na tym co to go mam w stopce :classic_cool: ja sie kiedy doczekam? :P

w naszym domu :D pomaga pracownikom .. :D a co będzie się w domu lenił :D potem musze po niego jechac bo po piwku sobie wypili. Ty lepiej w poniedziałek siedz w domu albo przyjezdzaj tu :D jakby przypadkiem wlazł na poczte to huhu :D warszawa przetrzepana :D

Tak to jest że jak dziewczyna nie chce pójść w klubie z kolesiem do kibelka albo na parking to lecą wyzwiska :O -Dała Ci? -Nie, a tobie? -też nie - a to kurwa jedna :D

no coś tego typu :D:D Wkurwia mnie takie przedmiotowe traktowanie kobiet, ale co z tego? Skoro jest wiele takich panieneczek które dają na prawo i lewo ? :/ Jeszcze raz by trzeba było przyuczyć wszystkich co to jest szacunek

Wenus tego typu kolesie tak traktuja laski bo najwidoczniej w wiekszości przypadków to sie sprawdza. NIkt by nie rzucał durnych tekstów i nie łapał by obcej laski za tyłek gdyby to nie przynosiłe zamierzonego efektu. Jak to mój kolega mawia "nie bede szanował dziewczyny jezeli ona sama się nie szanuje" I w myśl tej zasady kobiete traktuje się jak kobiete a szmate jak szmate.

Tylko wiesz ktoś nie znając mnie i łapiąc mnie za tyłęk (z czego ZAWSZE dsotaje w pysk) nie myśli o mnie jako własnie o kobiecie tylko o szmacie :o Może to ich sposób sprawdzania, która im ulegnie :D ale ja bym tak nie poświecała mojego policzka:D

Normalni kolesie tak sie nie zachowują a prostaków wszedzie pełno. Tak samo jak koorewek :O

Nam już chyba nie grozi nie jestesmy w grupie podwyższonego ryzyka cuś mi sie zdaje :D