Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Irviing___

Osiemnastka!

Polecane posty

Gość Irviing___

Idę dzisiaj na osiemnastkę do koleżanki, będzie około 30 ludzi, na sali w jakimś hotelu. Zdania co do ubioru są podzielone, jedni pewnie się wystroją, drudzy przyjdą ubrani zwyczajnie... A ja nie wiem, co ze sobą począć :( Macie jakieś pomysły na makijaż, ubiór, fryzurę? Może ktoś lubi tak doradzać i ma jakiś pomysł, na pewno z ciuchów, które podacie, znajdę coś w swojej szafie... Mam 170 wzrostu, niebieskie oczy, okulary, ciemno blond włosy, długie za łopatki, z grzywką na skos, raczej proste i nie zbyt gęste, ale też nie cienkie, mam bardzo mały biust ale szerokie biodra. Naprawdę nie wiem co ze sobą zrobić :O

Ubierz jakąś sukienkę:) Do lokalu iść zwyczajnie ubranym to tak nie bardzo:) Makijaż i włosy wg uznania:) Mogą być zwyczajnie rozpuszczone wyprostowane lub może fale??

A w czym czujesz sie wygodnie? Wolisz spodnie czy sukienki? Szpilki czy płaskie? rozpuszczone włosy czy spięte?

witaj, proponuję np spodnie rurki i szpilki a do tego np jakas czarna tunika z dekoltem, łancuszek nie za krótki ale tez nie do cycków. Kolczyki: długie tylko jeśli uczesz włosy do góry, ja proponuje rozpuszczone włosy ale czesc z przodu zebrac do góry taki irokez, coś takiego http://www.pudelek.pl/artykul/28603/nowa_fryzura_miko_ladna/

Irokez jak najbardziej z tym,że irokez to irokez a nie jakiś czubek i proste włosy dookoła:) Mnie się podoba właśnie taki czubek z tym,że całe włosy z przodu natapirowane a nie tylko na górze i zaczesane na bok;)

Gość Irviing___
czy wypada na osiemnastke przyniesc wodke i ogórki kiszone , przez moją babcie

Gość Irviing___
W czym się dobrze czuję... no na co dzień noszę wiadomo, trampki, jeansy i jakąś koszulkę i nie bardzo uśmiecha mi się tak iść na imprezę :O Nie mam zbyt dużo okazji, żeby się ładniej ubrać. Nie mam nic przeciwko sukienek, tylko, że żadnej ładnej nie mam :( Szpilki mam 12cm czarno-białe, tylko one są z odkrytymi prawie całymi stopami, to są takie jakby sandały? zapinane na kostce. Drugie mają 10cm obcas, są całe czarne z odkrytymi palcami i z szerokim paskiem przed kostką. W obu butach jest zasłonięta pięta. Spodnie rurki mam, potem mam spodnie całe czarne, ładnie dopasowane na tyłku i proste w nogawkach. Z bluzek bardziej eleganckich przypominam sobie o takiej typowo imprezowej, lekko świecącej nawet, czarnej, na ramiączkach, luźna na dole. Czarne legginsy mam, jakaś żóltą bluzkę, która jest zapinana na szyi, taki jakby lekki golf, odkryte ramiona, zakryte plecy. Co do fryzury, na codzień mam zawsze rozpuszczone i proste. Irokeza nie potrafię zrobić i chyba by mi nie pasował. A jak zrobić fale? Bo mam lokówkę, ale ona robi takie loczki jak u aniołka, czego nienawidzę :O Z makijażem też nie mam pomysłu, na co dzień używam pomadki, tuszu do rzęs, trzech cieni (jasny w wewnętrznym kąciku i lekko nad powieką, ciemniejszy na powiece i najciemniejszy w zewnętrznym kąciku) do tego kreska kredką na powiece.

http://media.photobucket.com/image/emo%20blond/xxx_randumlie-emo_xxx/black-blond-emo-hair-1.jpg Ja tam zawsze mam taka fryzure jak ta panienka po lewej (blond) tzn, proste włosy, wycieniowane i lekko natapirowane (podkreslam, ze zadnym emo nie jestem ;) )

Gość Irviing___
Włosy mam ciemne blond, takie jasno brązowe, oczy niebieskie, karnację bladą ale nie za bardzo, opalona nie jestem, mam tendencję do czerwienienia się, dlatego nie używam żadnych różów do policzków. legginsy czarne mam, spoko, ale znowu tunik nie. Mam jedną taką, ale też jest czarna i co, pójdę na czarno cała? :O dlatego mam problem... Do legginsów mam bluzki białe z nadrukami, ale nie wiem czy to pasuje...

Gość Irviing___
znowu nie mam srebrnej kreski :O Boże, co ze mnie za dziewczyna, 18 lat mam a nie znam się kompletnie na tym, jak wyglądać!

Gość Irviing___
No więc co mam: fioletowy, ale jasny cień do oczu, komplet z avonu: różowy cień, taki lekko brązowy, beżowy i szary, pomadki, jakaś pomadka powiększająca usta i lekko błyszcząca, jakaś różowa szminka też jest, czarna kredka do oczu, raczej taki podstawowy komplet mam. Lakiery do paznokci mam taki bezbarwny, czerwony, szary, jasno fioletowy, czerwony, komplet do frencha, różowy ale jasny, kolor taki jak płytka paznokcia, i to wszystko kolor matowy, bo mam kilka takich błyszczących, ale ich nie lubię. A z tymi bluzkami, to jedna jest biała, luźna, z nadrukiem jakiegoś miasta, lekko za tyłek, z lekkim ściągaczem na dole, kolejna to biała, luźna, też z jakimiś nadrukami i jest do pasa tylko, a jeszcze inna jest też biała, luźna, z nadrukiem i do połowy uda.

to jedna jest biała, luźna, z nadrukiem jakiegoś miasta, lekko za tyłek,

Gość Irviing___
No i nie wiem w końcu, co mam ubrać :O szpilki, legginsy i biała bluzka? wydaje mi sie to takie zwyczajnie, ale tylko to mi przychodzi do głowy...