Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiemm

do czego mezczyznie kobieta poza

Polecane posty

Gość Aby jakoś wyglądał...
Wieńczysław - wisisz na żonie, jak ten rzep.. i dlatego nigdy się nie rozwiedziesz.. :O Tylko marudzisz jak ta ostatnia fleja.. :O

Gość Wieńczysław
zgodziłem się żeby stara duupę zamknęła bo mnie wkurrwiała swoim pierrdoleniem. Wydzwaniała codziennie i truła. Teraz wiem że to było głupie, bo wziąłem ślub żeby się wszyscy odpierrdolili ode mnie, a tu kurrwa z deszczu pod rynnę - kiedy kurrwa dzieci???? Pojeeebani. Na dzieci się nie zgodzę, bo to za gruba sprawa żeby machnąć bachora dla świętego spokoju - pewnie skończy się kolejną porażką. Dwa razy się nie popełnia tego samego błędu. Czekam aż żona będzie miała mnie dosyć i spierrdoli i w końcu będę miał spokój.

Gość fdsfds
plusy bycia samemu -brak kłotni - mozesz robic co chcesz . - nikt ci nie powie ze jestes pijany - w momencie gdy inni panowie musza bawic dzieci ty grasz w najnowsza gre i masz czas tylko dla siebie - wstajesz o ktorej chcesz - nie musisz chodzic na wywiadowki - masz mnostwo wolnego czasu . -

Wieńczysław - czyli twoja kobieta jest silniejsza wielokrotnie od ciebie, skoro potrafiła na tobie coś wymóc. Zero męskości. :O Babci też się wystraszyłeś.. jakie to męskie! :O

Gość Wieńczysław
jak już ustaliliśmy na początku - pierrdole twoje zdanie na mój temat i to jest główny powód dla którego lepiej być samemu - robisz co chcesz i żadna pizzda taka jak ty nie truje duupy.

Wieńczysław - jak zwykle czekasz, aż żona podejmie decyzję.. jak ten baran.. :O A kto podejmie decyzje, jak zostaniesz sam w końcu? Będziesz dzwonił do byłej żony, czy masz już gacie zmienić, bo już miesiąc nosisz? :O

Gość Wieńczysław
nie - zmienię wówczas, kiedy uznam to za stosowne - kiedy będą brudne albo będą śmierdzieć. A nie dlatego, ze przecież tak wypada.

Wieńczysław - jak już pisałam, to się rozwiedź baranie.. A nie wisisz na tej kobiecie! Wtedy nikt ci nie będzie truł.

Wieńczysław - chociaż raz podejmij w życiu męską decyzję, skoro dotąd kompletne dno.. Widać, że to ona jest mężczyzną w tym związku.

Gość plusy bycia samemu
cd... - nie musisz ogladac z żoną tanca z gwiazdami jak inni panowie tylko zalączasz najnowszą wersje diablo expując na battle net.. - nikt ci nie krzyczy do ucha - nikt nie narzeka - szlyszysz tylko to co chcesz usłyszec . - gdy przyjdizesz pijany: nikt nie mowi znowu jestes nawalony - nie musisz chodzic po sklepach z zona , tylko gdy zrobisz zakupy natychmiast opuszczasz to nudne miejsce . - nie musisz spotykac sie z tesciową .

Gość Wieńczysław
nie chce mi się duupy ruszać, czekam aż sama się wkurrwi i ona to załatwi, a ja tylko podpiszę papierek. Na razie siedzę w robocie po 16h, wracam tylko na noc więc pierrdolenia jest mało. W soboty tylko trochę, bo przecież trzeba sprzątać bo sobota, chuuj że jest czysto. No i w niedzielę fochy bo do kościółka nie idę. Ale to już się nauczyłem zlewać gęstym moczem i jest mi względnie dobrze.

Wieńczysław - dupa to jesteś totalna.. Widocznie żona lubi opiekować się baranami.

Dobrze, że ja mam prawdziwego faceta.. :) On wie czego chce.. i wszystko co chce to ma..

Gość Wieńczysław
sram na twoją opinię więc się nie wysilaj :o

Na nic nie musi czekać.. a ja przy nim mogę być kobietą, a nie siłaczką..

Wieńczysław - nię wątpię, że srasz, to chyba jedyne co potrafisz sam... :O

Gość Wieńczysław
i właśnie taką samą kurrwę jak ty mam w domu. Wciąż tylko pierrdoli. Ale jka tylko przekroczę próg mieszkania i wyjdę na zewnątrz, czuję się zajeeebiście szczęśliwym człowiekiem :)

Wieńczysław - i jeszcze się chwalisz? :O Masz czym.. Porażka dla męskości .. dno totalne..

Wieńczysław - tylko po co wracasz z powrotem?

Gość Wieńczysław
zdaniem twoim i tobie podobnych wywłok, na które wykładam laskę i bekam im w twarz po wypiciu browara.

Wieńczysław - Myśleć samodzielnie nie potrafisz?

Gość Wieńczysław
wracam bo: 1. to MÓJ dom 2. spać też trzeba czasem, prawda?

Wieńczysław - ale poszalałeś ... tekst godny ciebie.. Pewnie u kolegi menela się edukujesz. Zostań z nim..

Gość Wieńczysław
takie mądre rady co kto ma robić to zostaw dla swojego mężusia, on cię posłucha bo co mu biedakowi zostało. Całe życie zapierrdala żebyś miała dobrze. Szczęśliwy człowiek

Skoro to twój dom, to znaczy, że żona jest silniejsza fizycznie.. :D Bo to ty się jej boisz.. Nie masz biedaku gdzie spać? Zapytaj żonę gdzie możesz spać. Są hotele, przytułki, schroniska. Gdybyś miał jaja znalazłbyś miejsce do spania i nie musiał pytać o to kobiety. :O

Gość Wieńczysław
ja mam miejsce do spania - to ty potrzebujesz drugiej osoby żeby na ciebie zarabiała. Żony nie wyjeebie z domu, bo niby z jakiej racji? Nie traktuje się tak drugiego człowieka podła suko!

Wieńczysław - wiem, że nie uwierzysz, ale niektórzy faceci mają cele w życiu. Mój ma! I mnie nie pyta, co ma zrobić. Bo on to wie! ma wyznaczone cele na całe życie. Wie czego chce i to osiąga. Nie czeka co ja dla niego naszykuje w życiu. On jest facetem!

Wieńczysław ja mam miejsce do spania - to ty potrzebujesz drugiej osoby żeby na ciebie zarabiała. Żony nie wyjeebie z domu, bo niby z jakiej racji? Nie traktuje się tak drugiego człowieka podła suko!" A z takiej racji tępa istoto, że nie chcesz z nią być! To raz, drugi że cię zmusiła do ślubu.. (hahahaha :D) To wystarczający powód!

Gość Wieńczysław
cóż to za cele? Zarabiać na wywłokę, zapierrdalać i flaki wypruwać żeby bachory miały co jeść i szpanować w szkole najnowszym srajpodem? Dzięki za takie cele. To ja wolę sobie pić piwko w łódeczce i wygrzewać się na słonku, bez stresu co będzie jak stracę pracę.

I na jakiej podstawie twierdzisz, że ja nie zarabiam? Zarabiam, ale we dwoje możemy wiele więcej!