Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rybia_Ustka

JAKĄ CZAPKĘ WYBRAĆ NA ZIMĘ???????? PROSZĘ POMÓŻCIE

Polecane posty

Gość Rybia_Ustka

Ubieram się dość elegancko, mam płaszcz z dwurzędowymi guzikami i 2 pary kozaków, jedne na obcasie drugie płaskie zamszowe. Wszystko jest koloru czarnego. I teraz zastanawiam się jaka czapka pasowałaby mi do tego stroju. Myślałam o czapce uszatce: http://moda.allegro.pl/czapka-uszatka-welniana-cieplutka-goralska-kolory-i1329162698.html ale nie wiem, czy ona nie jest zbyt sportowa. Oczywiście chciałabym, żeby była ciepła.

Gość wzruszonna
a ile masz lat? ja tez mam elegancki plaszcz i kupilam klasyczna czape welniana

Gość Rybia_Ustka
Mam 30 lat i w pracy muszę wyglądać elegancko i poważnie, ale z drugiej strony daleko dojeżdżam, bo mam kawał drogi na studia i do pracy, więc chciałabym miec też ciepło.

Gość Rybia_Ustka
Lipsss o właśnie!!!dokładnie o takiej futrzanej uszatce myślałam

Gość Iwona i tak jesteś brzydka
czapka ci nie pomoże, kup ciepłą.

Gość Rybia_Ustka
kilko temat nie brzmi: Jakie macie czapki na zimę i jakie wam się podobają, ale chcę, zebyście pomogły mi dobrać czapkę do płaszcza czarnego z dwurzędowymi guzikami.

Gość cześć Donald!
od tego są styliski i biorą za to kasę

Gość Rybia_Ustka
może wypowie się ktoś, kto ma pojęcie na ten temat?

Gość Rybia_Ustka
wy tu jesteście jacyś P O K U R W I E N I na tym forum :(

Gość Rybia_Ustka
naucz się czytać dresiaż!!! Proszę kogoś, kto ma pojęcie na ten temat. Nie masz pojęcia to się nie odzywaj

Gość Rybia_Ustka
o proszę i nawet podszywacz zawitał w nasze skromne progi. Marny podszyw. Tandetny jesteś!

Gość Rybia_Ustka
Biore tez pod uwagę zakup ciepłego, klasycznego i uniwersalnego moherowego beretku z antenką umożliwiającą odbiór jedynej słusznej rozgłośni z Torunia

Jeśli ubierasz się elegancko to modne sa teraz kapelusze z tym, że one nie sa ciepłe. Fajnie tez wygląda czapka ala beret. Uszatkę sobie odpuść, chyba że lubisz wyglądać awangardowo.

Gość Rybia_Ustka
no ten drugi podszyw trochę lepiej, ale i tak żałosny.No dalej podszywy wymyślcie coś nowego, oryginalnego. A ja poczekam na odpowiedzi normalnych ludzi

Gość kasiaajaja
Lipsss -dala wlasnie tandetna propozycje: cekinki jakies, material jakby z kortki byla ta czapa zrobiona . moze dobre dla 14latki

Gość gość
Ciepłą i wiekszą trochę :) http://damskie.net/produkty/czapki-kamea tutaj sa bardzo ładne, ja wybierałam beżową, bo pasuje i do jasnych i do ciemnych rzeczy, taka troche neutralna jest

Gość gość
Pamietajcie przede wszystkim, żeby tę czapke nosić w zimie. W http://pawonex.pl/ mają piękne czapki - bardzo ładne i solidne. Na pewno się przydadzą w chłodne dni. Polecamy bardzo! Mają tam i klasyczne czapki i berety i kapelusze - do wboru do koloru.

Gość gość
Na zimę to zdecydowanie Viking, polecam tę firmę. Super ciepłe i modne czapki na narty czy w ogóle na jakieś zimowe wędrówki sprzedaje Sportmix na swojej stronie sportmix.pl/viking/. Sklep z szybką wysyłką i dużą dostępnością towarów.

Gość myhartt

Najlepiej wełnianą. Ja mam różne, ale wełniana najlepiej mnie grzeje 😄 kupiłam swoją z dwoma pomponami w której wyglądam jak Myszka Mickey 😄 w sklepie Karibu, polecam, wygodna i ciepła 😄 

Gość ariadna

te z pomponami teraz modne, ale tez lubię, fajne sa

Gość gość

Jeżeli poszukujecie modnych czapek zimowych, w których będziecie dobrze wyglądały to zajrzyjcie na stronę www.pawonex.pl Tam znajdziecie świetne i modne czapki w całkiem niezłych cenach. Sama zakupiłam od nich kilka czapek, które noszę na zmianę.