Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e-tinkaa

Jest tu jakis spedydor??

Polecane posty

Gość e-tinkaa

szukam kogos kto napisze mi pare zdan o pracy spedytora

Gość co dokładnie chcesz wiedziecd
?

Gość e-tinkaa
tam to wyzej to podszyw Chce wiedziec cos o ladowaniu Naczep wymiarach szukania ładunków itp zostalam przeniesiona na stanowiska spedytora ładujacego duze autka a tego nie robiłam i jak jest ze stawka jaka wystawiam na transie

Gość e-tinkaa
up up

Gość co dokładnie chcesz wiedziecd
http://www.wielton.com.pl/ tu masz naczepy , pewnie masz standardowe naczepy 13,6 x 2,48x 2,66 na 33 ep. plandeki i firanki można ładować bokiem i górą , kontenery tylko tyłem. Na transie zgłaszasz samochód , najczęściej bez stawki i czekasz, aż się ktoś zgłosi albo sama pytasz o ładunki na odpowiadającej ci relacji. Pytasz się wtedy czy ładunek dalej aktualny i jaka stawka , jeżeli stawka ci odpowiada to bierzesz. Musisz sprawdzić czy dana spedycja co wystawia ładunki na transie jest wiarygodna , sprawdź forum transa i listę dłużników, krd . to nie problem wziąć ładunek , ale czasami można utopić kase na tym.

Gość e-tinkaa
2,66 to wysokosć?? TAKA jest tez wysokośc rampowa? kurcze a jak jest z czasem pracy kierowcy chodzi mi o tacho itp obsługe transa itp w miare znam wiec wiem jakie tam firmy bywają tylko ze głównie na małe autka do 3,5 a tych duzych sie boje :)

Gość co dokładnie chcesz wiedziec
wysokość zależy od tego jaką masz naczepę mega jest jeszcze wyższa, jak masz zestaw to masz 15,4 m długość i nawet 120dm itp. Naczep jest wiele typów musisz dokładnie wiedzieć jaką masz. Spokojnie dasz radę a tu masz czas pracy kierowców. http://www.polskieustawy.com/print.php?actid=2182&lang=&adate=20090101