Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dosc takiego ojca

KURWA MAĆ. mój stary dzwoni w sprawie google chrome do mojego exa i do operatora

Polecane posty

Gość rtyertyertyry
ja pierdole ile ty masz lat smarkulo? wstyd ci za tate? ja na jego miejscu bym sie wstydzila za Ciebie, za taką córkę. a ty mu nie mozesz pomoc? jak mozesz się za niego wstydzic? przeciez nic nie robi? moj tata tez nie jest super obeznany z kompem ale zawsze mu pomagam jak ma problem, nawet jesli to pierdola. nigdy go nie wysmiewam. ostatnio zalozyl sobie konto internetowe dopiero i pewnych rzeczy nie wie i mu cierpliwie tlumacze. nigdy w zyciu bym go nie wysmiala, nie pomogla albo wstydzila sie. ty sie powinnas wstydzic, co z ciebie za córka. jejku.

Gość Ale BEDNARKOWI utarli
exe?

Gość rtyertyertyry
dzieciaki z was naprawde i chociaz bedziecie sie arzekac ze nie, ze jestescie dorosli to dzieciaki z was. niedojrzali gówniarze i tyle. ja pierodle.

Gość rtyertyertyry
* ucięło mi połowę wpisu: ostatnio zalozyl sobie konto internetowe na roksa.pl ,dopiero i pewnych rzeczy nie wie i mu cierpliwie tlumacze. nigdy w zyciu bym go nie wysmiala, nie pomogla albo wstydzila sie. ty sie powinnas wstydzic, co z ciebie za córka. jejku. ja mojemu znalazłam już nową laskę , za 150 zł bierze i ma tyle lat co ja, może zostanei moją przyszywaną siostrą

Gość rtyertyertyry
z tym roksa.pl to nieja to podszyw. moj wpis jest wyzej BEZ info o roksa.pl widac jakas reklama:)

Gość wq21w
taaa 5 z informatyki miałas ;-) chyba w podstawowce z obsługi Painta haahaa jak ty nie wiedzoalas jak odistalowac program poprzez panel sterowania to z czego te 5??

Gość 123987
niech do NASA dzwoni!!! ;D