Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiola.sz

normalne jest to że 10-letnie dziecko bawi się ......

Polecane posty

chomikiem zuzu pets ,to moja chrześnica zażyczyła sobie od mikołaja ,zastanawiam się czy jej to kupić bo to zabawka chyba dla małych dzieci,to że ona chce to wiem od mojej kuzynki ,poracie Mamy 10 -latek czy to dobry prezent czy może lepiej kupić coś odpowiedniego dla jej wieku.

Gość dlaczego tak sie dzieje
mojego męża chrześnica też ma 10 lat i bawi się kucykami Pony:) też byłam zdziwiona ale ...ja w tym wieku chyba bawiłam się lalkami:)

Gość moja siostra lat 14
bawi się ze swoimi koleżankami- rówieśniczkami barbie. Właśnie ostatnio byłam u niej w pokoju i śmiałam się do mamy, ze to cudowny wiek. Pełno skarbów: kasztanów, starych pudełeczek, tandetnej biżuterii, lektur i opracowań, plakatów z ulubionymi aktorami i piosenkarzami, a lalka barbie pilnuje cieni do powiek. Słodkie przejście w dorosłość. Z jednej strony by się człowiek ubrał ładnie, pomalował oczy, a z drugiej to fajnie czasem popłakać w misia.

10 lat to jeszcze mała dziewczynka. Jeśli lubi zwierzaki, a nie może mieć prawdziwego chomika, z pewnością marzy właśnie o takiej zabawce. Gdyby 15. latka bawiła sie takim chomikiem no to moze by było już trochę dziwne, ale pozwól 10. latce być dzieckiem i bawić się hehhe chomikiem zuzu pets :)

Gość mama 15 miesiecznego synka
Nie wiem o co ci chodzi i co cie tak dziwi...:) Fajnie, ze sie bawi i niech sie bawi i bedzie dzieckiem jak najdluzej! Na "doroslosc" ma jeszcze kuuuupe czasu :)

nie no dobrze ,dzięki za rady ,bo ja mam sąsiadkę która ma córkę młodszą od mojego syna ta mała ma 6 lat i parę miesięcy i ona właśnie bawi się peet shop i tymi chomikami dlatego spytałam .

Gość Tralalatka
A dlaczego Wy sie tak dziwicie? 10-letnie dziewczynki to jeszcze dzieci,jesli lubia sie bawic takimi zabawkami to niech sie bawia jak najdluzej,co chcecie im na sile dziecinstwo zabierac? doroslymi jeszcze sie w zyciu nabeda.Ja mam 11 letnia core ktora tez jeszcze sie bawi lalkami barbie i roznymi innymi zabawkami.

Gość gfykfta
a czym ma sie bawic? wibratorem? :O

Sprawdzałam to te chomiki przedział wiekowy 5-7 lat ,ale kupię niech się bawi ,pisała któraś z Was że mała jak nie może mieć prawdziwego chomika to niech ma sztucznego ,miała prawdziwego ale go zdeptała ,niechcący oczywiście.

Ja pisałam o tym prawdziwym chomiku :) O jacie, zdeptała :( masakra :( Ech.... no to chyba naprawdę lepiej jak chce tą zabawkę niż kolejnego żywego chomika :)