Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomysł na grubą kasę

Myślicie że to wypali? Pomysł na grubą kasę

Polecane posty

Gość pomysł na grubą kasę

nie jestem żadnym transem ani gejem, ale potrzebuję kasy, mam taki plan iść do sklepu z damską bielizną wziąć stanik i majtki i iść do przymierzalni przymierzać, i teraz chodzi o to żeby sprzedawczyni wyprosiła mnie ze sklepu :D a potem ja ich zaskarżę do sądu o dyskryminacje na tle płciowym domagając się odszkodowania :D oczywiście mam zamiar wszystko nagrywać telefonem komórkowym, myślicie że mój niecny plan wypali? :D myślicie że sprzedawczyni połknie haczyk i wyprosi mnie ze sklepu? a jakby jeszcze ochroniarz dał mi po mordzie to by było super :D

Gość xyz25
co to ludzie nie wymyślą

Gość kijemtegoo
metoda na gejaszka transika :D lepiej nie bo wylądujesz w Uwadze

Gość o ile wiem to majtek się nie
mierzy :) Staniki owszem. Gdybym była ekspedientką to wcale bym Cię nie wyprosiła.

Przedni pomysł,jeżeli nasz przygotowanie prawnicze. Bo oni napewno będą zatrudniać dobrego papuga. Chyba,że biedny mały sklepik,ale w takim jak nawet wygrasz,możesz sobie wyrok w ramki oprawić,zresztą szkoda takiego rujnować. Ale uśmialem się,nasz poczucie humoru!

Gość nikt cię nie wyprosi
bo po pierwsze - w przymierzalni robisz, co uważasz (tzn. przymierzasz), a poza tym ekspedientki są przyzwyczajone do większych dziwactw.