Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniiula

nerwica

Polecane posty

Gość aniiula

Hej. Ponoć mam nerwice, tak twierdzi mój lekarz rodzinny, a ja już sama nie wiem. Od kilku dni mam straszne zawroty głowy a serce to chce mi wyskoczyć z ciała, zaczynam chyba świrować bo jakoś tak nie mam radości życia. Nie wiem czy to wszystko nazbierało sie po tym jak pół tora miesiąca temu poroniłam, choć kołatania serca i uczucie strachu mam od roku ale jakoś dawałam radę,a jak zaszłam w ciąże to o dziwo polepszyło mi się i to znacznie, no a potem poronienie i dwa tygodnie póżniej znowu wróciły dolegliwości. A ostatnie kilka dni to huśtawka. Biorę lek ale nie widzę poprawy. Może ktos czuje się podobnie i choć napisze dobrą radę, bo mój mąż to ma mnie już dość i chyba do końca nie .

Gość oby nie
nerwice powinien stwierdzic psycholog tudziez psychiatra .. masz zrobione podstawowe badania ? nie jestes przypadkiem chora ?

Gość aniiula
Nie miałam robionych zadnych badań, lekarz rodzinny twierdzi ze takie są objawy nerwicy i wypisał receptę, ginekologa jak poprosiłam o skierowanie na badanie poziomu hormonów ponieważ miesiączki mam bardzo nieregularne co 45-50 dni to mi powiedział że jest od leczenia od pasa w dół a nie do pasa w górę.Już sama jestem tym zmęczona, dużo czytałam i niektórzy twierdzą ze jest duzo chorób które objawy są podobne do nerwicy, no ale przecież nie pójdę do lekarza i nie powiem mu że wyczytałam że takie objawy sugerują taką i taką chorobę, bo pomyśli że jestem hipochondryczką.