Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maks27bb

Zerwała i ignoruje ale mowi ze potrzebuje czasu - Co robic? -

Polecane posty

Gość maks27bb

Zerwała i ignoruje ale mowi ze potrzebuje czasu - Co robic? - To się właśnie teraz u mnie dzieje: :/ 2 lata byłem z dziewczyna i 3 tygodnie temu ze mną zerwała. Zerwała bo mówiła ze się nią nie interesowałem i nie widzi dla nas przyszłości. Od tego czasu próbuje ja odzyskać. Parę razy się spotkaliśmy i rozmawialiśmy. Ona mówi żebym jej dal czasu ze sama nie wie co ma zrobić. Codziennie do niej pisałem jednak ona nie odpowiadała albo miała jakąś wymówkę. Codziennie latałem za nią... Tydzień temu się spotkaliśmy, byliśmy na kolacji potem w kinie, następnego dnia poszliśmy do opery i było bardzo fajnie. Jednak następnego dnia znowu zaczęło się to samo - zaczęła mnie ignorować. W końcu się udało mi z nią spotkać. Powiedziała znowu ze nie wie co ma zrobić ze z jednej strony boi się tego jak będzie be zemnie a z drugiej strony boi się odblokować i zaufać mi. I znów powiedziała żebym dał jej czasu. Tylko nie wiem na co, bo przez te 3 tygodnie ona sobie wychodzi na imprezki, koleżanki zaprasza do siebie a teraz wyjechała do koleżanki na 3 dni. jak mowie jej aby mi konkretnie powiedziała 'żebym się odczepił i już nie pisał' to ona nie chce tego powiedzieć. Po ostatnim spotkani wstrzymałem się i od 2 dni się nie odzywam. Dzisiaj jest dzień 3 i nie wiem co mam robić, ona dalej jest u koleżanki i się nie odezwała. I co jak się tez jutro nie odezwie? Zastanawiam się czy do niej napisać czy dalej się nie odzywać ? Czy to nie odzywanie się coś mi da, czy dzięki temu coś więcej zyskam. Myślałem aby jej napisać smsa typu: 'więc ta cisza ma oznaczać żegnaj na zawsze?' Może odpisze, a wtedy będę wiedzieć że jest jakaś nadzieja. Ona teraz wyjechała i jest u koleżanki, wraca jutro. Nie wiem co mam zrobić. Bo może ona czeka abym się odezwał, chociaż wcześniej się odzywałem codziennie a ona nic nie odpisywała albo przysłała jakiego zimnego smsa. Nie wiem już co mam robić dlatego desperacko o rade proszę ?

Gość callendarioooooooop
no to teraz pewnie wiesz jak ona się czuła jak Ty się nią nie interesowałeś

Gość olej ja
, to juz koniec.

Gość bella tez widziała
no w sumie racja.. interesowanie sie jest wazne ponadto kobieta jak mówi ze chce czasu..chce rozmowy..tak naprawde

Gość maks27bb
callendari: nie czyla sie tak jak ja teraz..bo nie jestesmy razem. nie zmienie tego co bylo ale moge cos na przyszlosc zmienic. bella: ale nie daje mi nawet szansy na zadna rozmowe. nie mam nawet mozliwosci aby sie wykazac... no ok, ale co teraz?

Gość bella tez widziała
jak nie daje ci szansy? zaraz was apokalisa zastanie..uciekniesz..i ja zostawisz..w razie wojny.. Jak nie daje ci szansy? Podchodzisz do niej i mówisz jak facet: moze porozmawiamy Jak ona ma wiecej niz 25 lat to sie zgodzi. BO NA TO CZEKAŁA.

Gość maks27bb
nie mam mozliwosci sie z nia spotkac. nie odbiera telefonów. na smy na temat tego co jest nie odpisuje tylko odpisze cos ze jest zajeta. mielismy juz powazne rozmowy a ona sie tylko denerwowala, bral wszystko co powiem za atak i mowila - ze ona nie wie, ze potrzebuje czasu (no co? na impreski).

Gość bella tez widziała
zamiast siedziec samotnie idzie do ludzi..czyli cierpi... ale wiesz gdzie mieszka i gdzie bywa. Nie rób wymówki ze nie odbiera telefonu

Gość maks27bb
to co proponujesz abym zrobił. latał jak pias za nia a ona tak jak to juz jest od 3 tyg, bedzie to ignorować. bo nic sie nie zmienia. czy mam sie nie odzywac i czekac az moze sie ona odezwie. nie wiem juz sam...

Gość juzekk
jak jej pokazalałes ze ci zalezy to wiecej nic nie rob i nie pisz zadnych smosow, bo jak zobaczy ze zachowujesz sie jak meska cipa to bedzie jeszczeg gorzej wierz mi , to ty jestes facet i masz miec jaja, skoro olewales ok pokazales ze ci zalezym, ale teraz przybastuj,teraz ona musi sie odezwac bo chyba nie chcesz zeby przy byle okazji tak cie traktowała? powtorze raz jeszcze to ty jestes facet ja zateskni i sie odezwie to dobrze a jak nie to trudno ale nie ponizaj sie

Gość bella tez widziała
ja mysle, ze masz podejsc do niej i porozmawiac z nia ja bym tego oczekiwała:)

Gość maks27bb
ale ja pochodzilem i rozmawialem. ale nic konketnego od niej nie uslyszalem, tylko 'nie wiem' ciagle

Gość kochalam na pewno
chodzi o to, ze ona czeka az sie jej oswiadczysz

Gość ewewrwrwrewrw
to wszystko mi wygląda na to, jakby innego faceta miała na oku ale nie wie czy jej z nim coś wyjdzie dlatego trzyma ciebie w rezerwie mówiąc, że potrzebuje czasu.

Gość iujjpjk[p
sytuacje jaka opisujesz znam z historii mojej kolezanki :) ona jest oczywiscie na miejscu twojej "dziewczyny", tez trzyma faceta w niepewnosci, a tak naprawde od praiwe pol roku spotyka sie z innym :) takze czy pojechala rzeczywiscie do kolezanki?? nie wiem po co faceci sie tak ponizaja, ona cie nie chce to jasne

Gość Prosisz o radę?
Nie wiem czy to dobry pomysł- dawac pole do popisu osobom, które moga tylko domyslac sie jak Twoja sytuacja wyglada w realnym, subiektywnym świetle... Przemysl wszystko- przeanalizuj na co jestes gotowy w stosunku do niej, a na co nie pojdziesz. Ja powiedziałabym, ze dziewczyna czeka na wiadomosc bo nie ejst pewna jak BARDZO Ci zalezy. Ale to moje zdanie i nie musi byc adekwatne. Pozdrawiam!

Gość 9885
Jak juz ktos mowil wyzej ma kogos na oku a ciebie na rezerwie bo jak z tamtym nie wyjdzie to bedzie z toba. nie pisz i za nic nie przepraszaj.

Gość kaskikksks3445
poczekaj nie odzywaj sie bardzo to boli ale u mnie skutkowalo -kiedys tez tak mialam zerwal a jak pisalam nic nie odpisywal gdy nie odzywalam sie jakis 1-2 miechy on zxaczal pisac nalegac, moze miec kogos moze nie miec nikogo jak kocha wroci