Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anikas

BĘDZIE WOJNA TO JUŻ PRAWIE PEWNE

Polecane posty

Gość bella tez widziała
I co nawet ONZ nie upomni usa? ze szuka guza? to po co to onz!!!!??? nie umie rzec usa aby zaprzestała tych pier..manewrów???

Gość bella tez widziała
I usa mysli ze wkroczy i bedzie pokoj? to sie myli własnie bedzie zbrojenie lub atak...bo jest intruz nie znaja sie na psychologii niech bedzie strzał..ale manewrów ma nie byc i usa ma nie wkraczac ma to załatwic z onz..i chinami

Gość sdkfsdksdfjsdfnlsf
ludzie kurwa mać-nie straszcie 😭

Gość bella tez widziała
wpływ na koree maja chiny jesli chiny sa potega to beda trzymac sztame z panstwami wielkimi gospodarczo jak oni. To łaczy wspolne interesy gospodarcze bardziej niz militarne tu niech usa szuka rozwiazania!!!

Gość bella tez widziała
mam nadzieje ze obama to czyta w polityce liczy sie MOMENT..ale i SPOSOB tutaj ani jedno ani drugie nie jest dobre. droga dobra pokazałam A Kim zwyczajnie sie broni.

Gość jknklh
tez mi sie wydaje ze cos bedzie to jest cisza przed burza

Gość Bella dobrze radzi
jeszcze jedno: Usa konczy misje w afganistanie iraku...Kim wie, ze jest w korei..ciagle robi manewry.. I co? Kim czuje sie zagrozony..dlateo tk robił Moze on mysli ze skoro usa konczy misje..chce zaczac kolejna? I pokazuje ze jest silny.. trzeba rozumiec czyjes postepowanie On wojny nie wywoła.. ale usa jak widac miesza..jest znane z wojen..vietman irak irn afganistan...teraz siedzi w korei.wiec ja sie Kimowi nie dziwie usa powinno rzec ze nie ma zamiru na inne misje isc, ze chce byc polityka na miare 21 wieku. dylomacyjna. skad Kim ma to wiedziec? on tylko odczytuje znaki: konczenie sie misji...ciagle manewry w korei..odczytał to jako szykowanie sie do niego..wiec poazywał siłe aby to ONI GO NIE RUSZALI! wiec rad tatak: usa niech sie uspokoi..powie korei seulowi ze ma mowic ze nie grozi im atak i prosza aby i oni nie atakowali. I wycofa te manewry! i zandego konfliktu nie bedzie I zacznie rozmawiac a nie tylko misje robic!!! A chiny.cóz..maja straszaka w korei..ale warto im uswiadomic, ze moga sobie wyhogowac zmije na własnym łonie wiec lepiej niech daza do pokoju pojednania i rozrajania. Jak usa i chiny połacza interesy chiny nie beda sie obawiac usa ich ciagłych misji:O jakos chiny misji nie robią. I bedzie pokoj na swiecie.

Gość skipa rappa
to już prędzej Rosja na nas najedzie za to że oskarżamy o Smoleńsk. w dupie mam Koreę i jedną i drugą bo żrą psy, mam nadzieję że znajdzie się ktoś taki kto zeżre ich i może to będzie Obama. Nie będzie żadnej wojny, nikt by do tego nie dopuścił. Na szczęście Hitler, Stalin i Mussolini dla przykładu dawno wyginęli i nie ma kto tego rozpocząć. Oni byli rządni krwi a teraz ludzie nie powtórzą takiej masakry jak I czy II wojna światowa, pomyślcie trochę :O

Gość Bella dobrze radzi
usa namieszało.. ja sie korei nie dziwie. koncza jedne misje wojenne..korea msli ze teraz czas na nich..czas na nowe misje..i dlatego tak reagowali. Pokazywali ze sa silni aby ich nie ruszac. Moze wyspe da sie podzilic na poł? Niech usa rozmawia z chinami. itp. dyplomacja i rozmowy...Nie zawsze ten co atakuje..chce ugryzc..czase ten cichy..potrafi namieszac i ugryzc..jak usa..namieszało.

Gość Bella dobrze radzi
ale usa ma expertów..nawet nie wzieło tego pod uwage..nic sie z niczego nie bierze..poki usa było zamieszane w inne wojny az takich atakow nie było ze strony kima odkad koncza sie misje..głosno o tym w tv..i ciagłe sa manewry na terenie korei..kim broni sie atakiem..aby jego kraj nie zaatakowali. Nie dziwie sie. teraz do stołu i rozmawiac. Ze usa konczy misje i nie zamierza nowych, manerwów nie bedzie. A oni sie niech dogadają. Moze wyspe da sie podzielic na pół? kore a pł chce pol wyspy? czy ciagłe niezgody? jak madrzy zgodza sie na pol wypsy.

Gość bnmnb ghmjhm
wy ludzie jestescie smieszni :O nakrecacie sie pierrdoleniem od rzeczy :O USA nie ma kasy na kolejna wojne :O nie bedize wojowalo z korea Chiny podbijaja i tak swiat, nie udziela wsparcia Korei polnocnej :O i na pewno nie zrobi tego Rosja :O co do tych 'wyciekow' TAJNYCH dokumentow ...juz widze jak one sobie wyciekly...co chwile jakos wyciekaja, stany pakuja milairdy w systemy obronne a nagle tak tajne dokumenty wyciekaja...:O tak samo jak z NCsoftu zawsze ktos, przy KAZDEJ grze mmo wykrada kod zrodlowy :O a co do samj wojny, na pewno bedzie, korea polnocna wystrzela swiat tymi pociskami nuklearnymi wydmuchujac je przez slomke :O

Gość taaa z dawna zapowiedziane
manewry cwiczebne z racji tego ze w korei poludniowej stacjonuja wojska onz. i co z tego?

Gość taaa z dawna zapowiedziane
jeszcze raz - i co z tego? ani chiny ani korea polnocna nic nie zrobia. moga sobie tupac i grozic, ale tylko i wylacznie rosja przeciw usa moze spowodowac jakakolwiek katastrofe. o tych manewrach wszysycy wiedzieli juz miesiace temu a korea polnocna chce sie dogadac z amerykanami i tylko dlatego przepuscila ten idiotyczny atak. kore polnocna upada i nawet chiny jej nie uratuja :O moga sobie miec bomby atomowe ale co z nimi zorbia? wysla w kopercie?? :D

Gość tyle piszecię o
tej wojnie bo ja ktos niby przewidział. To dlaczego ta osoba nie przewidziała katastrofy w smoleńsku, przeciez to duźe wydarzenie było...

Gość tej wojny nawet korea
poludniowa nie przewiduje bo na zadnej z ich stron z wiadomosciami nic nie pisza :P

Gość gfgmf
to jeszcze nie wojna..wojna bedzie jak chiny niespodzianie najada na rosje..wtedy sie zacznie

Gość gfgmf
ale to wzystkoi jest smieszne.. niby nikomu ni

Gość sake00_00000
zaczęliście się bać tak jak ja? :(

Gość powiem ci tak :
ogólnie nie wierzę w żadne przepowiednie i dlatego się nie boję. Jednak obserwuję "świat" i wszystko idzie w złym kierunku. to co wyprawia się w Korei nie wpływa dobrze na "pokój". Nie chcę by wybuchła woja ( czy tam u nich, czy gdzieś indziej, a już o III światowej to nie wspomnę!) ale to jest chyba nieuniknione. Korea jest nieobliczalna !

Gość gfgmf
ale to wzystkoi jest smieszne.. niby nikomu nie zalezy na wojnie a prowokuja ją równo.. niewiem czemu usa odrazu poszło broic korei płdn.. i nie wiem do kogo oni fikaja przeciez korea płn to nie biedny afganistan i moze zniszczyc stany jednym pociskiem a jeszcze jak sie dołacza chiny to juz totalna porażka.. te skurwysyny z usa niech sie zajmia swoimi sprawami a nie kurwa pchaja nosa w dosłownie wszystko .. kozaki pierdolone.. gdyby nie oni to korea płdn nie odwazyłaby sie na takie ataki..a tym samym pólnocna nie dawała by zadnych odwetów..i nir było by wojny tylko by sie miedzy soba sprzeczali ateraz jak sie dołacza chiny to wojna swiatowa murowana .,, zółtki beda chciały opanowac wszystko bo juz gospodarczo sie im to udało

Gość sake00_00000
jeśli wybuchnie wojna, to światowa. USA napewno "przez przypadek" przekroczy ich wody terytorialne...a Chiny już opowiedziały się za Koreą Płn...

Gość sake00_00000
ale powiem wam,że ludzie zza granicy nie piszą na temat 3 wojny światowej. To się pojawia u nas na forach i w komentarzach.