Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anikas

BĘDZIE WOJNA TO JUŻ PRAWIE PEWNE

Polecane posty

Gość powiem ci tak :
sake : nie wertuję innych stron, szczególnie zagranicznych! Polacy są przewrazliwieni i wierzą babie jadze i nostradamkowi ! z resztą tylko Placy sieją taki popłoch i spekulują. Są też nauczeni do teorii spiskowych i nikt im nie oprzetłumaczy nic, bo taki ten nasz lud jest !

Gość sake00_00000
no masz całkowitą rację... tylko,że przez ich nakręcanie, nakręciłam się sama :/ i teraz ciągle siedzę na necie i śledzę informacje... Chociaż uważam,że najbardziej prawdziwe będą te, które poda TV,a nie internet... ale tak czy siak - boję się :(

Gość powiem ci tak :
sake- ale ja mam podobnie, od samego rana w wiadomościach siedzę. Przez sen już wiedziałam, że pierwszą rzeczą jaką zrobię to będzie odpalenie laptopa i czytanie wiadomości co tam w korei. Jednak swój rozum mam i odpuszczam sobie takie portale jak onet.pl, ponieważ tam piszą i robią przerażające nagłówki a po czasie (jak oglądalność strony wzrośnie) to zmieniają i w sumie nic z tamtych przerażających informacji nic nie wynika! Mam nadzieję, że wcale nie zobacze takich informacji. Po co im woja? zycie im nie mile?

Gość sake00_00000
no właśnie...tym bardziej,że każdy z nich ma też swoją rodzinę, a jednak wojna jest jej narażeniem.. ale kto wie co im odwali... nie wiem czy gdyby ludzie nie słyszeli o tej przepowiedni, to by tak pisali... ja uważam,że wszystko zależy od dnia dzisiejszego i jutrzejszego...

Gość powiem ci tak :
sake a co z tymi zagranicznymi portalami/ też piszą o wojnie koreańskiej? u naw w waidomościach chwilę pomówią i koniec. a jak była wojna w gruzji to cały czas o tym gadali !

Gość sake00_00000
wiesz co, ja mam wrażenie,że artykuły z onetu czy wp są ściągane z portalu bbc. Ale tam właśnie ludzie sami się nie nakręcają komentując coś, nie ma czegoś takiego jak u nas... Tak samo rozmawiałam z koleżanką, która teraz mieszka za granicą i powiedziała,że na forach nawet nie powstają takie tematy. Ludzi się nie straszą.

Gość sake00_00000
powiem ci tak - ja narazie schodze z kompa i idę się odstresować. wrócę tu potem ;)

Gość powiem ci tak :
to ja też :)