Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smellliketeenspirit

jestemn dzis w markecie na stosiku z dezodorantami i..............

Polecane posty

Gość smellliketeenspirit

wybieram dezodorant meski jakis do 15 zł maks!nie mówie i antyperspirancie , chce tani i fajny dezodorant perfumowany i wiecie co po powachaniu wszystkich zapachowych STr8tów, adidasów, tonino lamborghini i pozal sie boże playboy znów wybó padł na Old Spice classic. to wszytkie zapachowe dezodoranty to lipa nijak pachnaca, niktóre STr8 ty daja rade, ale te zapaszki od COTYpod marka adidas i playboy to porażka:O

Gość smellliketeenspirit
:classic_cool:

Gość przecież i tak nikt
nie kupuje juz takich dezodorantów , może poza uczniami podstawówek... dorośli używaja antyperspirantów bez zaoachu i perfum/wody kolonskiej

Gość smellliketeenspirit
nie perfum tylko analfebato perfumy!!! naucz sie jezyka polskiego :) ale ja uzywam wód toaletowych. Antypersiparny sa szkodliwe i nie mam zamiaru ich uzywac. zmieniaja bariere lipidowa skóry. zatrzymuja sztucznie potliwosc to neie sjt zdrowe do konca i dobre. jesli ktos ciepri na nadpotliwosc to OK, niech sobie kupic , normalny człowiek powinien uniklac antyperspirantów🖐️

Gość przecież i tak nikt
te perfumy a nie ta perfuma ANALFABETO :p w związku z tym dorośli używają perfum a nie perfumy ANALFABETO :p a wilgoć pod pachami - bleeee..... wyrazy współczucia dla twojej dziewczyny , o 8ile ja masz nie używając antyperspirantów :D

Gość smellliketeenspirit
nie uzywam antyperspirantó i ne mam zamiaru, poczytaj sobie o aluminium zawartym w antyperspiratach.

Gość smellliketeenspirit
a old spice zondzie :p

Gość smellliketeenspirit
maczam mojego kutanga w perfumie o klasycznym zapachu sera spod napleta :classic_cool:

Gość pytanie do was za 10 pkt
str8 masculine jest ok.

Gość smellliketeenspirit
pytanie do was za 10 pkt- który to kolor?

Gość SADASFD
PROWOKACJA; KTO MOZE OLD SPEIS LUB IEC; JUZ SMIERDZI PROWOKACJA

czarny.

Gość smellliketeenspirit
SADASFD- to nei esjt prowokacja idioto :) ja lubie old spice.. jeszce bardziej lubie BRUT - ale nie ejst dostepny w polsce. z tanszych zapachów te dwa nie maja sobie rónych. bezsensowne sa te zapachy playboya, adidasa, lamborghini .. aaa jeszce włoska Malizia daje rade , ale tez ciezko dostac w Polsce. dezodorant słuzyc ma odswiezeniu bez jaj- wymiencie lepszy deo z tzwa niskiej połki!!! ok tez lubie zapachy od Christiana Diora, YSL czy Calvina Claina ale jako woda toaletowa nie bede wydawac hajs za głupi dezodorant

Gość smellliketeenspirit
pytanie do was za 10 pkt- aaa , ale nie pamietam jak to pachnie :O ze STR* tów to zielony wtdał mi sie jedynie OK, niebieski taki sobie, zcarnego nie pamietam, reeszta ten szary i biały- aaa bleee bezpłciowy zapach

Gość HUGO BOSS pomarańczowy
rządzi! szkoda że taki drogi

Gość smellliketeenspirit
HUGO BOSS pomarańczowy- ja mówie o dezodorantach masowych a ty mi z hitlerowskicm HUGo bossem wyjezdzasz :) pomaranczowy to chyab "in motion " . generalnie nie lubie zapachw marki Hugo boss- nieciekawe. LUbie prawie wszytko do DIora, Yves Saint laurent- szcególnie Opium, Burberry "London" i "Brit 'sa fajne lubie niektóre CK, np "contradiction, opium ". ostatnio modny jest w Polsce paco rabanne i 1 million ale jakos nie kojarze tego zapachu, tzn wąchałem ale nie moga go zapamietac- chyab nic specjalnego. Nie lubie natomaist La Mele od Jean Paul gaultier - wszyscy zachwycaja sie tym zapachem, a ja go nie znaosze :), jedynie butelka intrygujaca. ale to nie temat jaką wode lubisz albo jaka toaletóke czy kolonska uzywasz, ja mówie o tanich dezodorantach - nie potraficie czytac -------------- dziad o juszce , baba i pietruszce -----------

Gość smellliketeenspirit
Dziad o juszce a baba o pietruszce :classic_cool:

Gość smellliketeenspirit
nawet nie w opisie widac ze to ejst IN MOTION - oj ujdzie kiedys obczajałem, ale sa dwie wersje , chyab ta biała lepsza od srebrnej

Gość a mi sie podoba
Axe czekoladowy

Gość Drain You
Kup sobie maklera w kosku, to to samo co wszystkie :-)

Gość smellliketeenspirit
co to ten makler :)?

Gość Głosujcie na PAWŁA
z perfum to jeszcze KENZO LEU PAR fajne :)

Gość smellliketeenspirit
Właśnie obczaiłem nowy zupełnie unikalny zapach !!! Powąchałem swojego kutasa i wtarłem to pod pachy i pachwiny. Teraz żadna się nie oprze :)

Gość Drain You
to najtanszy dezodorant z lat moze 80-tych ale nie wiem czy jeszcze go sprzedaja, musisz popytac :classic_cool:

Teraz jest Bond za 9,99zł :classic_cool:

Gość smellliketeenspirit
wącham ser własnej produkcji :O

Gość smellliketeenspirit
Najpierw wyciskam oscypka a potem wącham