Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość schopenhauerowna

czy to przyjazn

Polecane posty

Gość schopenhauerowna

postaram sie szybko. kolega z uczelni, znamy sie kilka lat. Na poczatku kontakt tylko na uczelni wlasnie. Od okolo roku spotykamy sie mniej wiecej raz w tygodniu (wczesniej rzadziej, a od miesiaca 2-3 razy w tyg.) Poza tym non stop smssujemy, tylko otworzy te swoje patrzaly i juz pisze do mnie, budze sie sms czeka, i tak caly dzien lub cala noc. Robimy sobie drobne przyslugi. Poczatkowo byly to dla mnie kolezenskie spotkania, naprawde mamy o czym rozmawiac. Jak juz sie spotkamy to trwa to od 4 do 6 godzin, glownie w pubach i na innych neutralnych gruntach. Ostatnio przylapalam sie na tym, ze sama tez szukam z nim kontaktu i nawet bym mu calusa dala ;] Mozliwe, ze i on mysli w podobny sposob? Czy tylko mnie bardzo lubi? W ogole mozliwa jest przyjazn damsko- meska? Wiem, ze nie jestescie w stanie powiedziec mi co mysli moj kolega, ale moze choc w teorii? dzieki z gory, w razie czego odpowiem na jakies pytania

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxóp
ja uważam że nie traktujesz go jako przyjaciela i chcesz go przelecieć

Gość izka.87
powiem Ci że z czasem napewno coś do siebie poczujecie ja w taka przyjażn niewierze z własnego doświadczenia:)

Gość schopenhauerowna
dobrze, ze moge tu szczerze :) przeleciec. myslalam juz o tym, tzn zastanawialam sie czy o to moze, ktoremus z nas chodzic. Ale nie wiem... nie wykluczylabym calkowicie, jednak to dla mnie odlegly, bardzo odlegly scenariusz. Nie mysle o nim czesto jako o obiekcie sexualnym ;] tylko czasem, w chwilach slabosci ;) izka, i bylo to wzajemne uczucie?

Gość schopenhauerowna
?:)

Gość schopenhauerowna
nowy dzien;) moze ktos cos doda?

Gość eeeeeeeeeeeesdssz
a po ile macie lat? ja nie wierze w przyjazn damsko-meska. moj byly kiedys probowal mi wmowic ze on sie tylko przyjazni z kolezanka z uczelni, a jak sie potem okazalo w chwili slabosci wygadal sie ze chyba sie w niej zakochal i zaczal ryczec, to przez nia rozpadl sie nasz zwiazek! duzo znam takich przypadkow i uwierz predzej czy pozniej jedna lub druga strona sie zakochuje, z wami tez tak bedzie. mozliwe jest ze on juz cos czuje, moze nie powie bo nie ma odwagi.

Gość eeeeeeeeeeeesdssz
a ma dziewczyne? jesli tak to prosze Cie zerwij z nim kontakt, pamietam jak ja cierpialam. zle sie czulam gdy przychodzil do niego sms i widac bylo usmiech na jego podlej gebie, opowiadal o niej z blyskiem w oku, zamyslal sie przy tym... nie laduj sie w to bardziej jesli on ma kogos.

Gość schopenhauerowna
nie ma dziewczyny, inaczej w ogole nie myslalabym w ten sposob

Gość schopenhauerowna
?! :)

ja wierze w przyjazń damsko-męską. ale Ty sie chyba nie tylko chcesz przyjaznić. cóż możesz spróbować wybdać jak on sie zapatruje na waszą znajomość.

Gość schopenhauerowna
bardzo chce sie z nim przyjaznic, ale nie wyklauczam tez innych mozliwosci. Jest fascynujaca osoba, ale nie chcialabym sie niepotrzebnie nakrecac. Jestem niesmiala. Poza tym w razie dzialan powzietych w wyniku blednej oceny sytuacji pewnie stracilabym swietnego kolege.