Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sysia1234

Co podarować pracownikom?

Polecane posty

Gość rtgerterte
u nas w pracy sie roznie daje. np, czekoldaki, butelke wina, zestaw herbat, filizanka+spodek ladny itp. mysle wiec ze winko i wolne albo skrocona praca w wigilie bylaby super.

Gość lihbglih
na ich miejscu cieszyłabym się z krótkiej imprezki w gronie ludzi z pracy, jakiś drink, czy winko, dobra muzyczka, ciasteczko itd. Paamiętam, że kiedy pracowałam w Orange kierowniczka zrobiła właśnie tak i było super. Bardzo miła atmosfera i nie myślę, że popsuje to twoje relacje z pracownikami-wręcz odwrotnie, zintegrują się :) kto wie co z takiej integracji wyjdzie ;) żarcik. A jeśli mają mieć jakąś kasę to najlepiej zorganizuj takie spotkanie przed świętami i daj im wtedy

Gość Fanka Rysia z Klanu
A może podaruj każdemu po kubku? Albo kup coś do biura typu nowy zszywacz:D Nie no żartuje;) Lepsze będzie dobre słowo i puszczenie ich z pracy godzinę wcześniej.

Gość kotjg[wejt
100 pln na 5 osob to wychodzi po 20 pln/osobe - nie poszalejesz.... najlepiej ktoregos dnia zamow pizze i jakies ciacho do kawy- taki wspoplny lunch - u mnie to sie sprawdza.... expresu do kawy za stowke nie kupi...

Gość a nie dziwi cie to
ze wczesniej nie mogli zrobic normy a teraz przekroczyli ja trzykrotnie? albo sie wczesniej opieprzali albo to zasluga czegos innego, np zblizajacych sie swiat.

Gość czy ty aby nie przesadzasz????
przecież dostaną premię, jak rozumiem w związku z wyrobieniem 300% normy.

Gość sysia1234
dostaną premię za zrobienie 100%. resztę zrobili ponad program