Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sysia1234

Co podarować pracownikom?

Polecane posty

Gość sysia1234

Od dwóch tygodni jestem kierownikiem. Kieruję grupą 5 osób. Nigdy nie wyrabiali planów a odkąd przyszłam zrobiliśmy 300%. Pomyślałam że fajnie by było zrobić im z tej okazji jakieś fajne upominki ale nie mam pomysłów... Może ktoś coś podsunie?

Gość premia lub krótszy czas pracy
albo coś takiego.

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxóp
2tyś. nagrody i dzień wolnego

Gość premia lub krótszy czas pracy
Może też być coś dla nich do używania w pracy np. ekspres do kawy czy coś takiego.

Gość sysia1234
mam na myśli coś niezbyt drogiego ale miłego dla najlepszej ekipy w regionie

ja bym zainwestował w wino. Kasy się nie spodziewają, więc lepiej nie ryzykować że później będą chcieli takie regularne bonusy...

Gość sysia1234
mogę przeznaczyć maks 100zł. wiem że to niedużo ale wykładam to z własnej kieszeni. premię dostaną swoją drogą ale chcę im dać coś od siebie

jeśli nie kasa, to może być zarówno uścisk dłoni prezesa jak i zwiędłe tulipany. Bez różnicy. Zrozum tępa osóbko, że pracuje się dla pieniędzy a nie dla upominków. Jak sobie będziesz tak z nimi w chuuja leciała, to znów przestaną plany wyrabiać

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxóp
szampan i striptzerkę

Gość meserati
a może kilogram winogron , karpia na Święta i chusteczki do łez :)

Gość gydhdd
sysia1234 lepiej sie nie spoduchwalac pracownikowm bo sobie odpuszcza az zabardzo, w ramach pochwały mozesz zarzadac kiedys prace o fodz krotej, kpic jakies dobre wunkjo i porozmawiac nie tak jak kierownik z pracodawca tylko tak personalnie ale pewną granice trzeba trzymac jednak

Gość ; dd jeeeeee ^&^
szampan lub dobre wino. no, może ewentualnie ekspres do kawy, i uścisk dłoni, powiedz, że jesteś b. zadowolona. (;;;

Gość sysia1234
Rubense napisałam że premię dostaną więc jeśli nie masz nic do powiedzenia w temacie to zamilcz

Gość gydhdd
poprawiam, miało byc zarządzic prace o godzine krócej i kupic jakies dobre winko....

Wrecz im , kazdemu z osobna wymowienia :P A tak serio moze jakies bony , kupia co chca.

Gość maltunia
Myślę ,że to bardzo miło, że myślisz w taki sposób .To bardzo miłe i rzadko spotykane.Myślę ,że dużo miłych słów uznania i drobny upominek lub kasa przeznaczona na ten cel wystarczy .

Ehhh...przestańcie być wredni, napisała że bonus dostaną swoją drogą i że wykłada ze swojej kieszeni, stara się być w porządku. Myślę, że ekspres do kawy albo coś co razem będą używać w pracy to dobry pomysł. Bardzo fajnie, że chcesz być w porządku. Pamiętaj jednak żeby upominki nie były zbyt osobiste i zbyt zabawne, kierownik i pracownik nie mogą być przyjaciółmi bo zamiast 300% normy zaczniesz mieć wymagania.

Gość sysia1234
a z czego wy byście się ucieszyli będąc na miejscu takiego pracownika?

Gość kup im po butelce wina
a ty Rubense nigdy nie wybijesz, ludzi, którzy pracują tylko dla pieniędzy nie awansują poza szeregowego pracownika.

Gość maltunia
trzeba doceniać swoich pracowników.

na razie jestem team leaderem zespołu programistów i mi to w zupełności wystarcza.

Gość zapros ich
na jakis browar pewnie niezle sie narobili i fajnie byloby usiasc w jakiejs knajpce przy [piwie i cieszyc sie wspolnym sukcesem

Gość gydhdd
zv ja najbardziej bym sie ucieszyła z szacunku szefa/szefowej do mnie, oc=becnie ja jestem najmłodsza w pray i szef mysli ze znalazl sobie nast głipia co lata za jego dupa, dobitnie mu pokazuje że nie jestem zainteresowana romansem , ale jak grochem o sciane, chyba jestem zmuszona zrezygnoiwac z mojej pracy, nie jestem szanowana nic a nic

Gość sysia1234
podczas rozmowy wstępnej proponowałam jakieś wyjście na piwo żeby się poznać ale nie zauważyłam żeby wszyscy mieli ochotę - mam tu osoby w różnym wieku z różnymi charakterami. hmmm

Gość rtgerterte
ja bym dala kazdemu wino a w wigilie praca do 11 maks 12, albo caly wolny dzien:)