Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werererew

Jak sie z nim skontaktowac?

Polecane posty

Gość skontaktuj się jak dotychczas
albo rzuc mu na łeb detektywa... :P Facet ma cie w rzyci, co więcej chcesz wiedzieć?

Gość czarodziejka81
Nie wiem czy dzwonienie coś da.Mi nie dało po dwóch latach związku powiedział ze koniec i tyle. Telefon nic nie zmieni jak nie chce z Tobą rozmawiać to ie pogada.Tacy już są faceci..Trzymaj się

Gość werererew
Dla samej siebie.Zawsze mowlislimy sobie prawde, bylam pewna ze jest ze mna szczery. A ja sie prawdy nie boje.Co moglo sie stac zeby tak w ciagu dnia zmeinic zdanie i olac 2 soobe.Kiedy dzienw czesniej przytulal i mowil ze jest ze mna szczecliwy. Ja takich slow nie uzywam kiedy nie jestem pewna.

Skoro chcesz wiedzieć co się stało, to się skontaktuj. Nie rozumiem, po co tyle gadać zamiast działać.

Gość werererew
aLe on wczoraj polecial do anglii do pracy.Wczesniej non stop gadalismy na skype.Chcialabymz nim pogadac, zobaczyc go i dwiedziec sie jaki jest powod ze tak poatapil. Ale nieiwem czy bedzie cchial wogole ze mna rozmawiac. Ten facet ciagle siedzi mi w glowie, ciezko mi o nim zapomniec.Brakuje mi go,tycgh naszych coedzinnych rozmow, jego glosu usmiechu.

Gość wiesz co........
mnie facet po kilku latach zostawil bez slowa. nawet smsa nie wyslal. po prostu wyjechal (nomen omen do anglii) i slad wszelki po nim zaginal. grubo po fakcie dowiedzialam sie ze podobnie postapil z inna dziewczyna. tez wariowalam, myslalam, ze cos mu sie stalo, szukalam do niego dojsc. prawda jest taka: bedzie chcial sie odezwac to sie odezwie. a nie to daj sobie spokoj. takie zachowanie jest wymowniejsze od najwylewniejszego pozegnania. po prostu cie nie chce. a ze tchorz i kawal drania to inna sprawa. nie ma po kim plakac.