Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja myślę, że....

właśnie zakończyła się najdorsza etycja mam talent!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość a ja myślę, że....

nikt nie wykazał się niczym nadzwyczajnym i do tego praktycznie wszyscy śpiewający jakby już nie liczyli się ludzie z innymi talentami jak tylko śpiew powtarzam to była najgorsza edycja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość aniiula
DOOOOOKŁADNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wkurzonek
byla najgorsza...pod wzgledem oszustwa - ustawionych wynikow. wielka porazka i kopniak dla najwiekszych talentow - bednarka i lisieckiego. lisiecki byl znakomity,perfektycjy,co do osobowosci i oczywiscie co najwazniejsze - GLOSU. prawde mowiac nie zalezalo mi jakos bardzo by wygral,bo wiedzialam, ze bednarek popularnoscia go przycmil.. ale jezeli nie wygral bednarek, a jakas tam jeszka dostaje jeszcze nagrode, to rzeczywiscie, ta edycja jest najgorsza z najgorszych i mam juz na ten program w.y.j.e.b.a.n.e

Gość w.y.j.e.b.a.n.e
wyje­bane :D

Od śpiewania jest "Szansa na sukces", był "Idol" i jakieś tam inne.... Nie znoszę jak w "mam talent" są ludzie śpiewajacy..... tak jakby juz inne talenty się nie liczyły... beznadzieja i tyle.

Gość ta cała joszka to taotalne
beztalencie i już! kto ją tam w ogóle wpuścił, urodą też nie grzeszy, brzydki ma ryj

Gość oco kaman>?
ale o co chodzi z tą joszką??

Mam talent / wojna w Korei w kolko jedno i to samo , jakby nie bylo nic ciekawszego :P

Gość durnoty
zawistne małolaty tu siedzą co nie mają co robić w Andrzejki i sypią jadem na piękną dziewczyne Jeszkę. Widocznie Apart docenił jej urodę i za to dał jej nagrodę.Ich pieniądze więc ich wola i wam gówno do tego!!