Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalafior zoom

Dziecko budzi sie w nocy z placzem, odpycha nas co robic?

Polecane posty

Gość kalafior zoom

Nasza corka zcazela chodzic do zlobka ok poltora miesiaca temu. Od tego czasu, byc moze wczesniej tez zaczela budzic sie w nocy z placzem , nie dajac sie przytulic. Potrafi kopac plakac i nic nie pomaga. Zastanawiam sie czy ktos z Was mial taka sytuacje w domu. Jest to bardzo uciazliwe, tym bardziej ze co chwile jest przeziebiona przez co ostatnie dwie noce rowniez nieprzespane. Nie twierdze ze to eina zlobka, bo sa noce ktore przesypia bardzo ladnie ( niemniej z przerwa na mleko, ale to nie problem) ale co sie dzieje. Jak mozna temu zaradzic? Corka ma prawie 20 miesiecy.

Gość agnaaaaaaaa
Mój syn ma 21 miesięcy i ma tak od urodzenia, jeszcze nigdy nie przespał calej nocy. Czasem budzi się 3-4 razy i wtedy ja sie ciesze, ale potrafi wstawać co pół godziny. njaczęściej placze, krzyczy itd i nie daje sie przytulić, po chwili mu przechodzi ale zasypia dopiero jak dostanie pić. Czasem się budzi wstaje i chce się bawić, coś nam opowiada. Przez rok spał w łóżeczku dopóki nam nie wypadł, teraz spi na łózeczkui ale ok 1-2 wnocy ja lu mąż musimy iść do niego spać bo nie jestesmy w stanie latać co pół godz. Chodziłam po lekarzach, syn zdrowy robiłam badania, mieliśmy syrop na uspokojenie i spanie- nie pomógł. Teraz czeka nas wizyta u psychologa dziecięcego- może coś zaradzi;/

Gość agnaaaaaaaa
dodam, że synek nie chodzi do żłobka, ja jestem z nim cały czas w domu- dzień spędzam z nim b aktywnie.

Gość kalafior zoom
Oj. wiec moj problem do Twojego to penie nic, ale jest to meczace . Tym bardziej ze musimy byc wypoczeci jest tyle rzeczy dozrobienia w ciagu dnia... najgorsze jest to,ze nie ma na to lekarstwa jak mowisz. Wtakim razie nie uzaalm sie nadsoba tylko wspolczuje Tobie, ale mam nadzieje,ze jak najszybciej przejdzie to Twojemu synowi.

Gość kalafior zoom
czasami wchodze na kafe poczytac zeby sie posmiac, ale w przypadku mojego problemu nie chce mi sie:)

Downa to ma offerma powinienes sie czlowieku doksztalcic w przedszkolu a ty sie laska nie martw nie ktore dzieci tak maja twoje malenstwo jest cwane I tyle chce zebys spala z nia musisz byc silna I nie mieknac tylko poloz ja spac I wyjdz z pokoju kilka dni I bedzie ok wiem to z doswiadczenia wlasnego pozdrawiam