Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hahahajdkdddfkfmfmmd

CZY TA KOLACJA JEST ZDROWA? POMOZCIE

Polecane posty

ziemniki gotowane gniecione z maslem (nie duzo masla) warzywa gotowane na wodzie (pieczarki cebula pomidor) odrobina soli i pieprzu czy ten posilek jest zdrowy ?

up

Gość jedynie co jest zdrowe w tym
posiłku to tylko pomidor :o ale gotowany tez zbyt duzo witamin nie ma

dlaczego niby ziemniaki cebula czy pieczarki sa niezdrowe?

Gość dsdfs
Nie jest niezdrowy, chociaz maslo zastapilabym oliwa z oliwek i z tego zrobila puree.

Gość a co nie czytalas ze
ziemniaki to sama skrobia, na cholere nam potrzeba ?? sol to biala smierc w kucni, nie uzywam w goole

Gość wywal ziemniaki i pieczywo
resztą się zadowalaj,bardziej warzywami jak owocami i będzie ok

Gość sdafasfassfgsafas
Ziemniaki nie tyle co są niezdrowe ale są w zasadzie bez wartościowe :P

Gość dddeeedddee
zdrowe ziemniaki tez sie powinno jeść wbrew pozorom bo maja np skrobie tylko ziemniaki najlepiej jest bez tluszczu i bez miesa pieczarki sa tez zdrowe i maja duzo wody pomidor super i cebula tez ale jesli masz kamienie to moze byc kiepsko :) Ja uwazam ze kolacja super na pewno lepsza od bulki z serem czy pizzy albo nawet jogurtu ja nie jem za malo warzyw a czlowiek powinnen sobie zrobic nawet glupia surowke z jablka i marchewki

Gość bhbui
jasne, ze zdrowa i nie wierz wypranym mozgom, ze ziemniaki sa niezdrowe:O:O

Gość taki durny topik, a gorono
tych co odpowiadaja czemu nie ma was tam gdzie ludzie maja problemy???? a tyle tu takich tematow

Gość dddeeedddee
pieczarka jest bialkiem mozna jesc spokojnie ja uwazam ze mozna jest prawie wszystko tylko w umiarkowanych ilosciach i wcale jedzenie ziemniakow czy chleba nie bylo by zle gdyby ludzie nie zarli innych rzeczy w nadmiarze jak slodycze czy fast foodow

Gość dddeeedddee
wszystkie diety typu sb czy proteinowa są po prostu glupie. Daja szybki efekt chudnięcia ale jak ktos lubi jesc i chce szybko schudnac to mu to jeszcze szybciej wroci. Jesc trzeba wszystko tylko w ograniczonych ilosciach i przede wszystkim sie RUSZAC UNIKAC SLODYCZY I FAST FOODOW ORAZ PRODUKTOW TYPU LIHGT ALE JAK ZJEMY KAWALEK CIASTA BEDZIEMY DUPE RUSZAC TO ONA NAM NIE UROSNIE.

Gość kajko i kokosz
Nie wydaje mi sie super zdrowy, bo w zasadzie nie ma za duzo wartosci. Same warzywa plus grzyby, wszystko ugotowane czyli witaminy wyplukalas w zasadzie z woda. Nie jest to niezdrowy posilek, ale zdrowy tez nie, bo nie dostarcza ci zadnych wartosci, moze jedynie ziemniaki z maslem dadza Ci nieco kalorii. Jakby tam bylo jakies jajko lub kawalek miesa to juz by bylo cos wartosciowego, a pomidora z cebula lepiej nie gotowac tylko zrobic surowke :)

Gość dddeeedddee
na pewno lepszy od pizzy :D ja uwielbiam np warzywa na patelnie :)

JA SIE NIE, nie mam z czego. :) jestem wegetarianka wiec za porady by dodac mieso dziekuje. chce jest zdrowo prawie same warzywa i owoce bo swietnie sie po nich czuje. dzieki za wypowiedzi :)

JA SIE NIE ODCHUDZAM * mialo byc ;)

Gość kajko i kokosz
ach, w takim razie porada o dodaniu miesa jest nietrafiona :) ale porada o zjdedzeniu pomidora na surowo - tak :) taki gotowany nie ma praktycznie zadnej wartosci. A ziemniaki wcale nie sa niezdrowe, troche masla tez jest ok, bo do przyswojenia witamin potrzebny jest tluszcz.