Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Perugia

Grzybek Tybetański

Polecane posty

Gość Perugia

Kto z nas nie chciałby żyć lepiej i uniknąć wielu chorób? Każdy! Życie człowieka nie jest łatwe. Obowiązki i sprawy codzienne, które pochłaniają naszą uwagę i cenny czas, często wywołują stres oraz złe samopoczucie. Człowiek chciałby żyć lepiej i zdrowiej, ale aby utrzymać taki stan, wydaje bardzo dużo pieniędzy, nie wiedząc, że istnieje alternatywa na zabiegi w drogich salonach spa, wyrafinowane i przereklamowane kosmetyki, jak również niedokładne porady specjalistów. Od wieków sprawdzonym sposobem na zachowanie zdrowia i urody są Algi Morskie, Grzybek Tybetański i Kombucha. Eliksiry Zdrowia! www.solusgaudium.pl

Gość a świstak siedzi

Gość stul pysk
ja go pilam i nie widze jakis oszalamiajacych rezultatow troche mnie brzuch pobolewal na poczatku:O

ja zamawiałam z solusgaudium i grzybka i algi, piję już dwa lata. Jeżeli mam szczerze odpowiedzieć, to kupiłam go dlatego, że miałam wysoki cholesterol i średnią cerę. Smak jest średni, ale mnie brzuch nie bolał, wręcz przeciwnie, miałam lepszą przemianę materii. Hoduję je do dzisiaj, sa efekty, spadło ciśnienie i cholesterol, wygładziły się zmarszczki i mam lepszą cerę. polecam tylko sprawdzone miejsce zakupu, kupowałam przez allegro taniej o kilka złotych ale produkt był do wyrzucenia. Strona do tego to jak mówiłam www.solusgaudium.pl