Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam z ciekawości i nie tylko

Czy byłybyście z mężczyzną, który......

Polecane posty

Nie, chociaż plotki byłyby nieziemskie.I tak w końcu by się dowiedzieli :)

Gość heh faktycznie durna
a nie byłoby ci wstyd że masz chłopaka z którym nie uprawiasz seksu (wg plotek) ? ja tam lubię myśleć że wszyscy wiedzą że jestem dobrze wyjebana

A no właśnie :) Czyli nie dziel włosa na czworo. Powodzenia :)

Nie obchodzi mnie co będą inni myśleć. Najważniejsze, że byłby on :)

Gość coconutt1
to o co kaman, bierz go a zastanawiaj się później, inaczej jest się zastanawiać teraz , a inaczej jak z nim będziesz

Późna już pora, postaram się zasnąć, chociaż będzie trudno :) Dobranoc :) Dziękuję za rady, zajrzę później.

Witam :)

nawet jeśli to nie tylko plotki a prawda to może Ci być z nim cudowniee kwestia tylko tego, czy on mając wadę członka odważy się wejść w związek... bo z pewnością rodzi to w nim wiele obaw itd.. w takim związku może się z czasem pojawić jego nieufność itd że jednak szukasz gdzie indziej zaspokojenia w każdym razie jeśli tak bardzo Ci się podoba to warto a i w ogóle uszkodzenie członka nie musisz zaraz oznaczać że nie może np. uprawiać seksu :D

Zahaczyłam o temat z nim związany ostatnio i jedna koleżanka mi powiedziała (nie jest osobą złośliwą) żebym nie patrzyła na niego bo on ma złamanego ptaszka, bo miał jakiś wypadek i nie może mieć dzieci. Jeśli chodzi o mnie, to aktualnie za dziećmi nie przepadam. Jak mi się kiedyś odwidzi, to zawsze można adoptować jakiegoś maluszka albo spróbować in vitro.

Gość 200 lat temu tez sie
ostro bzykali :D Ty myslisz, ze romantyczniej bylo wtedy? :D

Gość i co do końca
życia będziesz jechała wibratorem bo koles nie może? Co Ty masz 40 lat czy jak? Na początku może Ci to nie przeszkadzać, ale z czasem zacznie i pojawi się problem... Sama znasz swój temperament, więc lepiej wiesz co zrobić, ale pamiętaj, że kiedyś Ci może tego zabraknąć, jak już faza zakochania minie...

Mam 25 lat, temperament duży, aczkolwiek trochę zmalał prze to, że mam mnóstwo zajęć i potem zwyczajnie nie mam siły. On też zapracowany. 3 miesiące dyżurował 7 dni pod rząd w 3 szpitalach i schudł wtedy 11 kg, a i tak jest szczupły. Dalej jestem zdania, że seks nie jest w życiu najważniejszy. Właśnie wpatruję się w jego zdjęci. Chyba znowu będą problemy z zaśnięciem :D

Gość może on moze uprawiać sex
ale nie może mieć dzieci.Wiesz jak to jest z plotkami...

Gość ANDRZEJKI TAROT PRZYSZLOSC
Proszę wszystkich o dopisywanie mojego emailu do gejowskiego mailingu

Gość Lag
Zadaj to pytanie na forum lagata.pl. Zachęcam do rejestracji i pisania postów - na forum istnieje duża swoboda wypowiedzi i można wypowiedzieć się na wiele tematów. Adres naszego forum: http://www.lagata.pl/ Zmiana wyglądu forum - lewy dolny róg strony i pasek z alternatywnymi skinami. Pozdrawiam.

I dalej nic nie wynikło. Podobno jest sam, bo nie ma w ogóle czasu. Cały czas siedzi w pracy. Co ja mam robić? Usycham z tęsknoty. Te jego błękitne oczy :) Teraz zobaczę go dopiero w czwartek. Nawet zastanawiam się, czy nie zrobić czegoś, żeby trafić do niego na dyżur w sylwestra ;) bo wiem, że akurat wtedy ma na ratunkowym. Dawno mi się tak ktoś nie podobał. Zawsze, ja toczy się jakaś rozmowa, to choćby w sali były jeszcze 3 osoby, to on patrzy tylko na mnie. Czuję się, jak jakaś durna nastolatka. Doradźcie coś :O

Gość fhfh
pomyśl sobie tak bardzo go pragniesz, a jak on faktycznie nie może?

Gość fhfh
hmm do czasu

Gość oczkaa
jesteś lekarzem?

Gość oczkaa
bo od razu widać , że jakaś taka bardziej inteligenta jesteś niż reszta :P

Nie lekarzem, ale też branża medyczna. Powiem Ci w tajemnicy, że naprawdę duża większość lekarzy, to prymitywy, zwłaszcza chirurdzy. Śmieszy mnie, jak czytam opinie pacjentów o chirurgach na różnych portalach medycznych, że tacy wspaniali, kulturalni, itp., a gdyby usłyszeli, co lekarze o nich mówią, to w życiu by do nich już nie przyszli. Ten, który mi się podoba jest inny. Naprawdę, od bardzo dawna, nikt mi się tak nie podobał. Nigdy nie usłyszałam z jego ust czegoś chamskiego, zawsze jest kulturalny, sympatyczny i te jego błękitne oczy.