Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wilczyca20

"W tej grze jest tylko jedna zasada: nie wolno Ci się zakochać."

Polecane posty

Gra - zwana życiem. Zasada - by nie cierpieć. Dotychczas miłość była dla mnie cierpieniem. Teraz już nie chcę się zakochać. Owszem, dobrze mieć kogoś u boku. Ale wykluczając miłość. Ot co !

Gość andziia
to jak chcesz z kimś być ,żyć bez miłości? uważasz że to tak łatwo?

Gość pszewijam pszewijam itepe
za głupiam aby pojąć :(

W takim właśnie związku jestem teraz, nie kocham Go, ale jest mi z nim dobrze, wspieram Go, a on wspiera mnie. Boję się miłości, wolę jej unikać.

Jest Tobie z nim źle. Inaczej byś tutaj nie przesiadywała, chyba, że studiujesz psychologię.

Gość andziia
ja próbowałam ,ale nie potrafiłam, nawet z seksu nie miałam takiej pełnej radości, satysfakcji.. owszem było miło, ale to nie to samo...

Stalingrad - Ej no co Ty, lubię kafe miło tu czasem, można się pośmiać no i to taki mój sposób na nudę :P A mój chłopaczyna jest wojskowym no i co tu dużo mówić, często jest w pracy a w chwili obecnej jest na tygodniowym szkoleniu. andziia- Wiesz będę szczera dla mnie seks jakoś nigdy nie miał większego znaczenia, jakimś dziwolągiem jestem ! hum ^^ Tak po prostu jest lepiej nie boję się cierpienia, On doskonale wiem co czuję, jak do tego podchodzę i oczywiście czasami o tym nawija, ale wie , że to są moje obawy, a zresztą ma podobne i dlatego nie mamy problemów z tym fantem :)

Gość fsffdsfsdffsdfds
Ale wy pierdolicie bez sensu. Temat godny pokrzywdzonych przez los gimnazjalistek strasznie cierpiących przez nieodwzajemnioną miłość. Zamiast pisać o czymś sensownym to takie lanie wody tylko.

Wypraszam sobie ! Nie jestem gimnazjalistką. Proszę Pana ! puk puk XXI wiek mamy - Wolność Słowa.. chyba:)

Gość andziia
wilczyca a nie czujesz że chciałabyś kogoś tak bardzo pragnąć ( zresztą wiesz jak to jest bo sama kiedyś kochałaś.. )

Miłość, przyzwyczajenie.. Kochałam . chyba. Tak mi się wydaje, no bo do dzisiaj wracają wspomnienia . Ale co z tego jak musiałam to zakończyć ? Kompletny palant z tego mojego eks. Powiem Ci, że czasami nie widzę różnicy. Czuję się szczęśliwa z tym teraźniejszym

Gość andziia
ja z żadnym nie czułam tego samego co z moją prawdziwą miłością.. całe szczęście , skończyło się dobrze i jesteśmy razem

Gość No pewnie że kochali
jak widzę jakiegoś dziadka i babcię co idą za rękę w swoim tempie, już się upodobnili do siebie, no zazdroszczę im. też tak chcę na starość

No to życzę z całego mojego malutkiego serca Wszystkiiiego Dobrego !! Żeby kwitło i żebyś nie zaznała cierpienia :) Pozdrawiam !!!!

Gość prawiczy prawiczek 28
Pewnie panienka zakochała się w najbardziej przystojnym i wygadanym sukinsynu a teraz narzeka na wszystkich :D. Przecież to niczym mydlana opera. Wszystkie się chętnie zakochujecie w takich i dopiero jak dostaniecie 20 razy w dupę to dojrzewacie i zmieniacie kryteria. Bo to o dojrzewających tak szybko kobietach to jak widać czysta bajka.

Gość trufla chinska jestem
Wilczyca ale milosci nie da rady kontrolowac.Jak to sie mowi,serce nie sluga.A z jestes z kims i go nie kochasz,to szybko minie ten zwiazek.Albo go kochasz tylko boisz sie sama do tego przyznac

Gość centurion*
jak to dobrze , że każda z was chce się zakochać i być kochana - a ze nie każda może , to po prostu trzeba się od tego na siłę odcinać ....:P

niech- se kazdy---prosze zdefiniuj mi milosc z twojego punktu widzenia?

wilczyca,wiec prosze o porade jak kontrolowac????Bo wlasnie jestem nieziemsko zakochana w kochanku.probowalam wszystkich metod wypersfadowania soie go z glowy,i nic,dalej mi siedzi w glowie