Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapłakana.....................

Mój nos-problem.......ocencie

Polecane posty

własnie, na zywo wyglada gorzej. Piszcie szczerze na prawde, zbieram na operacje plastyczna, dlatego chce poznac najbardziej krytyczne ocveny

uppp

Gość w ten niedzielny poranek.
a przeszkadza Ci w oddychaniu? to daj spokoj bo przez operacje mozesz sobie pogorszyc go :/ zaakceptuj go :) nie kazdy ma taki specyficzny nosek, zacznij go lubic :) i nie przesadzaj- nie jest zle ;)

Gość w ten niedzielny poranek.
za bardzo sie tym przejmujesz, musisz wyluzowac i nie ograniczac sie na swoim nosie. to lezy w psychice a nie w nosie :)

Gość Baba Vanga
straszny :O

upppppppppp

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kamiszek
jest całkiem ok. normalny

Gość xcgmdryr5
Ja Ci cos powiem. Mam 19 lat i duży, a raczej długi nos, z przodu jest okay, ale wygląda strasznie z profilu. Pocieszam się tym,że jest prosty i nie ma garba:) Nie masz się czym przejmowac. To nie jest powód do płaczu. Kiedy stez to przeżywałam, ale teraz nawete nie mysle o operacji plastycznej. Znalazłam w sobie wiele innych cech, które mam bardzo łądne:szczupła figura, zadbane włosy i usta, duze, błękitne oczy. I Ty tez to w sobie odkryj. Kazdy ma niedskonałosci.

Znam kolezankę z identycznym, może to Ty ;). Sama nos mam nieciekawy, staram się nosić fryzury, które nie będeą tego uwypuklac. O prostej grzywce mogę zapomnieć. O operacji radze pomyśleć, co jeśli nos nie będzie kompletnie pasował do Twojej twarzy?

Anke a ile ta twoja kolezanka ma lat?

Gość nie jest zle
szef...ale gderasz w kazdym topiku..:p zamiast dawac jakies rady to na sile chcesz byc smieszny a ogolnie nos nie jest zly...coz...malo kto ma idealny nos, ja np. z przodu mam ladny a profilu mi sie nie podoba, ale oglnie jeszcze nigdy nikt mi nie powiedzial ze mam brzydki nos albo cos...a Tobie dokuczaja z powodu nosa?

Gość nie podoba mi sie
duży ale pewnie jesteś sympatyczna:)

Gość eeeeeeeeeeeesdssz
skoro swoj nos uwazasz za zly to nie chce wiedziec co powiedzialabys na temat mojego! zapytalam sie kiedys matki co o nim sadzi powiedziala ze nie jest taki zly, ale jak zobaczyla profil to powiedziala: a ile taka operacja plastyczna kosztuje? no i dodala ze jakby co to mi dolozy troche kasy... :-D przesadzasz ze swoim nosem, jest calkiem normalny! Ja mam dosyc dlugi w dodatku z garbem, kiedys wyglupialam sie z bratem kretynem i mi go zlamal niechcacy. chyba przez to zlamanie pojawil sie ten garb. postanowilam ze kiedys wezme kredyt i bez wachania pojde na operacje plastyczna, mam przez niego strasznie duzo kompleksow. moja kolezanka tez ma normalny nos, a wszedzie pisze ze zbiera na operacje nosa i jak z nia rozmawialam to nie mowila jak osoba ktora zartuje, niestety jej juz nikt nie przetlumaczy ze z jej nosem jest wszystko ok, ale moze Tobie sie uda...!