Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TVN wyjaśnia

Oto dlaczego nie wygrał Bednarek lub Lisiecki

Polecane posty

Gość mądra Gośka
"Kamil Bednarek już daje koncerty w całej Polsce więc sra na ten mam talent" ha,ha,ha, ale minę miał nietęgą:D

a odnosnie bednarka... no spoko chlop, robi co lubi, robi to nawet niezle ale szalu nie ma! Obycie z publika ma MIERNE... nie wiem co trzeba palic (pewno to co bednarek) zeby wypowiedz do programu porownywac z wspolzyciem z publika?????

nielubieniedziel... jak by bednarek sral na mam talent to by go tam nie bylo. Tylko by mial taka sile przebicia ze by sobie poradzil sam!

Gość a tak w ogole to nikt z nich
wygrac nie powinien. Co do dziewczynki to nie wiem jak wy, ale ja w jej wieku lalkami sie nie bawilam. Nie wiem moze bylam na odpowiednim poziomie rozwoju:D I moze was zaskocze, ale tez lubilam piosenki starszych wokalistow min. wlasnie Geppert i malo tego umialam te piosenki zinterpretowac w tym wieku. Nie wiem czy to ja bylam dziwna czy moze wlasnie normalna. I w ogole to ciesze sie ze nie wygral przymulasty Lisiecki, bo sluchajac go to mozna zasnac. A co do Bednarka to po cholere mu kasa i slawa skoro juz nagral plyte. To tak obiektywnie, a subiektywnie to do mnie on nie przemawia, taki jakis jest bez wyrazu. Nie lubie tez muzyki reege a z nia mi sie on kojarzy. I w sumie lepiej ze dziewczynka wybuduje sobie dom niz jakis zespol Bednarka mialby za ta kase balowac, bo skoro juz wydali plyte to na jaki ciekawe rozwoj jeszcze on by przeznaczyl pieniadze. A jakos sponsorowanie rasty w takim programie to tez glupota

Bednarek przyjechal do mnie do Bytowa i spiewal. Takze mysle ze on sie wybije w gore jezeli bedzie tego bardzo chcial.

teraz TVN będzie handlować wizerunkiem dziewczynki bidulki bo taki kontrakt podpisała będą ją zapewne obwozić po Polsce , ona będzie śpiewać w salach koncertowych a kto będzie kupował bilety na to? kto jest konsumentem odtwórczego śpiewania tej małej -starej ?

Gość a tak w ogole to nikt z nich
a i pamietam wystepy Bednarka gdy to jeszcze slawny nie byl, czyli duzo przed programem MT i jakos szalu nie robil i nikt sie nim nie zachwycal. Ot, byl jednym z wielu takich nieznanych zespolow.

nielubieniedziel.... koorwa, to tak zablysnal.... ja pierdziele... no ja w szoku jestem!!

wygrało dziecko rodzice przejma nagrodę i tyle nie cierpie jak dzieci wystepuja w takich programie

Aga, pewnie, że tak. Może nie stanie się sławny jak Doda :O ale będzie trafiał do ludzi, którzy słuchają tej muzyki, a wcale nie jest ich tak mało. Wśród moich znajomych, a jesteśmy mniej więcej w jego wieku, zrobił SZAŁ ! i sądzę, że gdyby teraz przyjechał do mojego miasta to lecieli byśmy pędem po bilety.

aliksandra... a co cie to?? ty nie pojdziesz, bo wolisz "wyginam cialo smialo" i lody w wiejskiej dyskotece!

Uuuuuupppaaaaaarcie i skryyyyyyyyycie och kocham cię kocham cię kocham cię ŻYCIE !!!!!! płaczta ludzie ! :classic_cool:

uważasz że mała-stara jest dla koneserów znawców muzyki ? NIE ....to wiocha dla gospodyń wiejskich i garkotłuków

o widze aliksandra, ze nawet poszperalas w necie za tekstem... robisz na mnie piorunujace wrazenie!!! Ja sie Was wszystkich pytam!!! Na kiego wala nie krytykujecie Malgosi?? Idiotki wybranej do jurorstwa chyba tylko po to zebym sie na kazdym programie wstydzila, ze ludzie "szolbiznesu" nie umieja nawet sklecic paru zdan poprawnie!!

aliksandra... no coz jak ktos patrzy z perspektywy wieku??? ja slucham muzyki, a nie oceniam po wygladzie... Widze ze musisz byc fanka Dody... Bo z takim cialkiem to nie wazne co spiewa ale jaka "slitasna" co???

Ja głosowałabym na Sabinę, ciarki mnie przeszły po jej występie. Obawiam się, że Magdę zmiażdży machina show biznesu...

Tak naprawde to wygrał Bednarek. Zrobił sobie darmowa reklame, wszyscy go poznali, zdobył rzesze fanek i płyta pójdzie

a co do Dody, to śmieszą mnie ludzie, którzy nie słuchają jej, a oceniają :D słyszałaś jej muzykę kiedy była jeszcze z zespołem i nazywali się " virgin " ? pewnie nie, no ale ocenić zawsze można :D

w muzyce wazny jest tez TEKST!!!!!! "Znów siedzę i wymyślam Wymyslam rzeczy złe Za dobre by prawdziwe Mogło być życie me Znów siedzę, piję, palę Otwieram okno tak by Widzieć was zza dymu Tego co gości w mych snach. Ref: Bo Bóg zamyka po to drzwi By otworzyć okno mi Rozłóż ręce, leć jak ptak, Baw się życiem, baw się tak. Więc odłóż tę butelkę i fajkę teraz zgaś. Nadeszła już ta chwila By z głową do góry wstać Ref: Bo Bóg zamyka po to drzwi By otworzyć okno mi Rozłóż ręce, leć jak ptak, Baw się życiem, baw się tak. a to jakis belkot na poziomie niedorozwoja!

Gość //.....//
Ludzie-jakimi wy sie zajmujecie kretynizmami-to sie az nie chce wierzyc."Dlaczego nie wygral ten a wygral ten".No zesz GLUPOTO POLSKA BABSKA !!!! Wez sie zamknij i patrz co sie wokol ciebie dzieje !!!! Popatrz na przyklad na to co robi PO !!!! Taka wezmy AFERA HAZARDOWA-kosztowala NAS-POLSKE 2 mld zlotych !!! To was nie obchodzi???!!! Puknij sie jedna z druga w ta ciasna ciemna lepetyne.Moze wreszcie zaczniecie MYSLEC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość csiiii
no,ja nie pojmuje dlaczego ta gowniara rozbeczana wygrala... I tak nic nie nagra nigdy,kase odda rodzicom na dom,i tyle bedzie. A chodzi chyba o to,zeby ten talent,ktory prezentuja w programie jakos za ta kase rozwijali. A nie ze na dom... Kamil byl najlepszy,i i tak sobie poradzi.