Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TVN wyjaśnia

Oto dlaczego nie wygrał Bednarek lub Lisiecki

Polecane posty

Gość idobrzeha
Ja nie widzę w tym reżyserki, widać, że rodzina tej dziewczynki nie śpi na kasie. Normalni, zwykli ludzie. A mała ma prawo słuchać poważnej muzy, niby dlaczego nie? Wytłumaczcie?

Bylo o wiele lepszych od niej. Gdybym poszla do mam talent i pokazala im przestrzen w ktorej mieszkam, gdybym sie poplakala ze nie mam kasy to tez bym wygrala. Jej zachowanie bylo zalosne. To tyle na ten temat

Gość lolek.xd
Ta mała nie powinna wygrac ! Jest za mała, ona chce te pieniadze przeznaczyc na dom... a powinna na swoj talent.... i nawet nie ma jak, bo nikt jej nie wezmie do zadnego zespołu, nie stworzy sama, nawet nie da koncertu w jakims klubie bo jest za mała a po za tym nawet do tej piosenki nic wlasnego nie dołozyła. A bednarek mial wygrac. Jest świetny. 9 grudnia ma swoj koncert.!!!! on jest nie samowity,fantastyczny.!

Gość Morena....
Z doświadczeń innych dzieci, które wygrywały takie programy lu były blisko wygranej można wywnioskować, że słuch po niej zaginie całkowicie, jak np po Alicji Janosz. Może nawet nagra z jedną płytę, która w niedługim czasei znajdzie się na półkach Biedronki za 4.99. To się nie może udać, no ale albo w Polsce są ludzie nie kumaci, albo dziewcze ma wielką rodzinę, albo po prostu wynik był ustawiony...tylko czemu miało to służyć ?