Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TVN wyjaśnia

Oto dlaczego nie wygrał Bednarek lub Lisiecki

Polecane posty

generalnie mnie w ogole nie obchodzi PO, PIS i cala ta masa debili... wali mnie ile robia dlugu, wali mnie co sobie mysla i generalnie mam to gleboko w DOOOPIE!!! Panimajesz??

Gość csiiii
to sie zajmuj afera hazardowa czlowieku,a ja sie wole zajmowac ty,czemu KAMIL BEDNarek nie wygral.

Gość //.....//
Ja wiem-bos tepa i tyle w temacie.Na leb ci wlaza .Niedlugo nasraja a ty wolisz kretynizmy.Tak wy wlasnie macie-polmozgi.

Jak by sie przejmowała rudym i jego switą to by się stała taka sama frustratka jak Ty :D

Gość magda wygrała
bo jest najlepsza!!!!!!!!!!!!!!!! sama na nią głosowałam!!!! Dobrze że nie wygrał opalony bednarek ani ten lisiecki co wygląda jakby miał kupe w gaciach :-o

no chyba sie nie domysle bo ja zyje w troche inne rzeczywistosci... moze za stara jestem :D

Tamta durna dziewoja prezentuje mentalność dziewczyny z późnego gimnazjum ale nie więcej

Ano stara :P :classic_cool: Ale za to wiesz czego chcesz i to jest jakis plus w szeregu 32 minusów :P

ja mialam 16 lat jak zamieszkalam z moim obecnym mezem... wiec jak widac nastki tez maga miec poukladane w glowie. zalezy co wyniosly z domu.

🌻 Chyba sobie poszperam na youtube za komentarzami Gośi Foremniak - jak ja ja lubie :P

Gość viviannaaa
Ja pier.. ale sie podniecacie jakims debilnym programikiem :O Jakby wygrał ktokolwiek inny niz Bednarek to tez byscie narzekali :O naprawde nie rozumiem fenomenu tego ćpunka - co on ma w sobie takiego ze kisiel wam leci po nogach? Pogibał sie troche, powiedział coś bez ładu i składu a to co zrobił w półfinale z piosenką Claptona woła o pomstę do nieba :O Magda przynajmniej przeznaczy kasę na jakiś ważny cel a Bednarek by to wszystko przećpał i przebalował

a ja była za Magdą Welc , piękny ma głos i śpiewała najlepiej jak dla mnie , może ta finałowa piosenka nie była tak rewelacyjna ale odsłuchajcie sobie jej dwie poprzednie na eliminacjach i w półfinale była rewelacyjna kibicuje jej od początku ! Kamil Bednarek i Magda to byli moi faworyci.

za Gosie mi najnormalniej wstyd... ja sie wczoraj zastanawialam czy to normalne!! powiedzieli mi ze normalne... wiec troche sie uspokoilam :D

Gość idobrzeha
Ja oglądałam i kibicowałam Magdzie, na szczęście gówniarze bez talentu poszły wpizdu. Dziewczyna ma przynajmniej marzenia, jakiś cel w życiu. Ten cały śmieszny reagge'owiec słucha muzy od 3 lat a śpiewa od 2 :/ no sorry. I ja mam wierzyć w przekaz? haha, jasne. Tego drugiego kolesia nie komentuję nawet, udaje skromnego artystę. Dajcie spokój. Dobrze się stało :)

Dla mnie wsystko musi wyglądać wiarygodnie. Jedenastolatka spiewająca powazne zyciowe piosenki wygląda raczej komicznie. To tak jak by Bartoszewki wystartował do stand-up