Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TVN wyjaśnia

Oto dlaczego nie wygrał Bednarek lub Lisiecki

Polecane posty

Gość TVN wyjaśnia

ponieważ ci, którzy mogliby na niego zagłosować, nie głosowali myśląc, że i tak wygraną ma w garści po drugie większość młodych ludzi imprezowała, natomiast starsi widzowie, których poruszyła smutna historia dziewczynki, zagłosowali właśnie na nią.

Gość wrednamalpa
bla bla bla nie lubię osób które biorą na litość tak jak ta mała gówniara

ja już założyłam działalność gospodarczą będę wyszukiwać biedne dzieci ze wsi i uczyć je rozczulającego śpiewania z repertuaru Niemena, Geppert, Grechuta później dzielą się kaską ze mną

Gość jhvhgfchfjknmjk
wyniki ustawione byly wczesniej, widzowie nie maja na to wplywu....widzowie sla po to by kasa byla buahahah

Gość wrednamalpa
dlatego dzieci nie powinny brac udzialu w takich programach

W kazdym jednym programie tak było. Począwszy od BB po TZG. Na tym to polega, żeby skonstrułowac takie pary do odpadnięcia żeby ludzie głosowali. TV nigdy nie była od tego żeby bawić tylko żeby zarabiac jak kazda jedna firma

Gość me myself I
Ta mała była żałosna, bednarek to jakiś kretyn (wnioskuję z poziomu jego wypowiedzi), który przekombinował piosenkę Marleya , a lisiecki to ostatnia ciota. ME, MYSELF & I MIELI WYGRAĆ!!!

typowe granie na emocjach w wzbudzenia w ludziach silnych uczuć szczególnie u wrażliwych pań na dziewczynke chudzinke która śpiewa o bolączkach dorosłego życia NIENAWIDZE tego :O dla mnie to oszustwo i manipulacja

A ja ogólnie uważam, że nalażalo by dac szanse ludziom o innych ciekawych talentach bo śpiewków i tancerzy mamy w bród tak samo jak programów dla nich przeznaczonych. Należy jakies inne oryginalne talenty promowac a nie w kółko tańce i spiewy - takich w ogóle nie powinni przepuszczać na castingach. Nie se ida do szansy na sukces albo YCD

Pieprzycie jak potluczeni. W poprzedniej edycji tez byla mala dziewczynka, rozczulala wszystkich, ostateczna decyzja byla podejmowana w sobote i koorwa nie wygrala... Zal wam doope sciska? Pacholki? Ze 11latka potrafila przescignac tych wszystkich talenciarzy?

Gość wrednamalpa
właśnie ludzie MANIPULACJA

Ta 11 latka pare razy wyleciała z wokalem na aut to po pierwsze a po drugie za dwa-trzy lata może w ogóle nie spiewac bo nie wiadomo jak dojrzewane wpłynie na jej skale i tembr. Może sie okazac że juz nie bedzie taa rewelacyjna choc teraz tez nie jest.

bo najlepiej to MIEC DRES!!!! to dopiero trzeba miec talent zeby byc takim bezgusciem!

TVN dało doopy Fundują domy rodzinom które mają rozczulające dziecko dziewczynka nie może bawić się lalkami tylko musi mówić o znojach i trudach ciężkiego życia, najlepiej niech ktoś z rodziny jest nieuleczalnie chory a ona da na operację :O

Kamil powinien wygrać i tyle. Nie dość, że ma talent, to jeszcze widać, że jest taki obcykany a nie stanie, zaśpiewa i spier.dala ze sceny tylko nawiązuje kontakt z publicznością.

A bylam przekonana ze ona nie wygra. To jest zalosne! Wczoraj sie troche zdenerwowalam. Naprawde to bylo niesprawiedliwe. Wygrala mala pinda. Pojde na casting do nastepnej egdycji mam talent i bede tam ryczec i mowic ze jestem biedna, ze musze po ulicy chodzic i prosic o chleb. Bede udawac taka niewinna. Wtedy na bank wygra

jestescie zalosni.... zadzwon do TVNu, powiedz ze czekasz na przeszczep mozgu, golebie ci sie kluja, mieszkasz w szalasie... i moze ci kupia chalpe! bo wedlug waszego myslenia to powinni dac ta 2ga nagrode temu niewidomemu nie? no!!!

"Kamil powinien wygrać i tyle. Nie dość, że ma talent, to jeszcze widać, że jest taki obcykany a nie stanie, zaśpiewa i spier.dala ze sceny tylko nawiązuje kontakt z publicznością" no coz faktycznie, debilny usmiech na ryju i teks "masakra" to faktycznie szal hooja w kontakcie z publicznaoscia... buhahaha...

Nie, ale co zrobił przed występem ? Chyba nie powiedział " masakra " tylko coś innego, prawda? To kto Twoim zdaniem miał wygrać ? może niewidomy dlatego, że jest.. niewidomy. Bo innego powodu nie widzę.

dorośli mają swój świat i dziecko powinno mieć swój świat takie wygrywanie dziecka bo jest najbliżej nam dorosłym juz wyszło z mody nie tylko w śpiewaniu ale w pisaniu , wszelkich konkursach

Gość mądra Gośka
Bednarek zupelnie olal ten finał, wcale sie nie postarał , myslał ,że zaśpiewa hit Boba i znów zakołysze pare razy ciałem i ma wygrana w kieszeni! Mała chociaż kupi dom - to też inwestycja w przyszłość , pieniadze przynajmniej dobrze wydane a nie na pierdoly!

Gość kapepe
nie wiem oco wam chodzi ludzie , ten bednarek nie jest taki zły , dostał porządnego kopa w dupę a nic tak nie mobilizuje jak porządny kop w tyłek zwłaszcza w tym wieku . ten program dla wiekszości wykonawców , nie jest dla kasy tylko , żeby się wypromowac . na pewno ktos sięnim zainteresuje

nielubieniedziel... no wlasnie wedlug Was, w zwiazku z wszechobecna niesprawiedliwoscia powinien wygrac niewidomy i zalosna dziewczynka!! "takie wygrywanie dziecka bo jest najbliżej nam dorosłym juz wyszło z mody nie tylko w śpiewaniu ale w pisaniu" dziecko co ty bredzisz... ja mam nadziej, ze ten program nie patrzyl na to co modne tylko co jest talentem!!!! a w ogole to o co Wam chodzi?? Przeciez to wyscie wybrali!! Narod!! To w czym problem??

mam nadzieje że już nie będzie następnych edycji i nie zobaczę małych biednych dziewczynek z głosem dorosłej baby rzygam już nimi :classic_cool: