Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Palemka78

Ludzie , pomocy ! Nie mam już siły na nią....

Polecane posty

Gość Palemka78

Sprawa jest taka - mam okropną matkę ,nie mogę już z nią wytrzymać, na prawdę nie mam na to siły . Wiecznie mnie poniża , obraża , wprowadziła tu swojego faceta- Franka do naszego domu , ja go w ogóle nie znam , nawet mi nie powiedziała że ktoś będzie tu mieszkał. Niestety w związku z jego obecnością tutaj bardzo bardzo się krepuje. Powiedziała mi że ją nie obchodze i nie przyznaje się do mnie , mam prawie 18 lat ( cóż , brakuje kilka miesięcy) i muszę ją błagać żeby poszła do mnie na wywiadówkę do szkoły gdyż musi. Wyzywa mnie , traktuje wiecznie jak śmiecia , nie daje mi na nic pieniędzy , nie mam ciągle na swoje wydatki , na ubrania , na nic ! A ona kupuje sobie co chce. Mam chłopaka który mieszka ok 100 km ode mnie , mam wielkie trudności w spotykaniu się z nim , tzn nie może do mnie przychodzić i jak jest już u mnie to włóczymy sie po sklepach albo po kawiarniach nawet w minusowych temperaturach ( widzimy sie kilka godzin na cały tydzień ) , ja moge u niego spać lecz moja matka grozi mi ciągle że gdy to zrobie wezwie policję i się boje tego . Wymyśla sobie niestworzone historie o mnie , kłóci się ze mną o to że np zostawiłam brudny nóż... Nie śpie po nocach , płacze , nienawidze tego domu i jestem wykończona ... nie wiem co mam robić . Chce bardzo sie wynieść stąd...

To to co napisałaś powiedz jej..a jak nie podziała to olej ją jak ona olewa Cb i nie marnuj miłości bo mamusia zabrania;)

Gość Palemka78
Ale co mam zrobić ? Pojade do niego - wezwie policje , pojade do niego na dzień - mam autobusy tak ze jak wroce to późnym bardzo wieczorem , a dworzec jest w bardzo nieciekawej dzielnicy...

no nie wiem zależy jak bardzo go kochasz i jak Ci na nim zależy..Bedziesz matki zakazów skoro ona jest taka w stosunku do Cb? Jak wezwie policje to nastarżysz na matke, że sie Tb nie opiekuje, nie daje pieniedzy, sprowadza jakiś facetów i że nie możesz już tego znieść to wychodzisz z domu na cały dzień..

Gość ale dlaczego boisz się policji
masz ukończone 16 lat i matka może cię w dupe pocałować,ty ją też postrasz policją za nieświadczenie obowiązku opiekuna,powiedz że sprawe jej założysz jak będzie taki terror psychiczny na tabie uprawiała

sory pokręciłam słowa miało byc tak:no nie wiem zależy jak bardzo go kochasz i jak Ci na nim zależy..Bedziesz matki zakazów słuchać skoro ona jest taka w stosunku do Cb? Jak wezwie policje to naskarżysz na matke, że sie Tb nie opiekuje, nie daje pieniedzy, sprowadza jakiś facetów do domu a Ty ją wgl nie obchodzisz i że nie możesz już tego znieść to wychodzisz z domu na cały dzień..

Gość Palemka78
Ją nie obchodzi nic . Mówiłam że ja też moge iść w takim razie a ona ' No to proszę bardzo , idź ' . Raz wezwała nawet policje bo sie z nia pokłóciłam... dodam że nie byłam agresywna , nie ubliżałam jej ani nic więc bardzo mnie to rozśmieszyło - nikt nie przyjechał. A to że mam ukończone 16 lat jakie daje mi możliwości wobec tego? Rozmawiałam z nią , mówiłam jej wszystko , przepraszałam ją , błagałam , stawiałam się , starałam .... to wszystko na nic . Ostatnio byłam dość poważnie chora , bralam antybiotyki.. nawet sie mną nie zainteresowała

No to skoro nie wezwała policji to tyko Cie tak straszy, poza tym nie wezwała by policji bo by sie bała o własną dupe, gdyż to by oznaczało że nie umie se z Tb poradzić, a jak wezwie to powiesz im swoją wersje..olej ją dziewczyno jedź do chłopaka i nie pozwól by ona Ci wszystko zniszczyła, bo kiedyś bedziesz żałowała że nie sprzeciwiłaś sie jej.

Gość jbknk,m nkjm,
poziomka 777 ty juz moze nie doradzaj:o te swoje rady mozesz o kant chooja rozbic :o

Gość Palemka78
Tylko ja sie boje co jej odwali kiedy do niego pojadę .... może zabrać mi komputer , telefon , kosmetyki , zabronić mi ewentualnie jeść , wyżywać sie na mnie cały czas, nie dawać mi pieniędzy na jedzenie i bilety do szkoły, nie kupi mi butów na zimę albo nie wiem ... ale opcji jest wiele