Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maggy mgmg

zerwanie prze telefon

Polecane posty

zerwał ze mną chłopak przez telefon..... on ma prawie 29 lat ja 28l... byliśmy 3,5 roku ze sobą,... poznał jakąś laskę na portalu randkowym... chodząc ze mna cały czas był tam zalogowany... pytałam mu się czy szuka... on powiedział że nie...a okazało się że jest inaczej.... miał 2 spotkania z nia i po drugim ze mna zerwał... opowiadał mi szczególy z tego spotkania.... teraz ani słowem się nie odzywa... powiedział mi że będzie się z nią spotykał ... a później zerwał, rozłączył się... minął tydzień a ja chodzę załamana... niedługo święta, nowy rok, ja nikogo nie szukałam... byłam zaangażowana w związek... będzie smutno

Gość straszna trwoga
Ale da się to przeżyć :). Miałem to samo rok temu, też przed świętami, dasz radę :)

to... straszne.... co.... piszesz... co... za.... nieodpowiedzialny..... i.... dziecinny..... facet.....

ze mną kilka lat temu tez jeden palant zerwal przez telefon i tez dlugo bylismy razem bo jakies 2,5 roku, a dzis dziekuje za to opatrzności :)

Gość bardzo ci wspolczuje
jak mozna zerwac przez telefon? a jezlei byl zalogowany na jakims portalu randkowym to widac w zwiakzu czegos mu brakowalo...przede wsyztskim zaangarzowania z jego strony oczywisscie...jezlei 29 letni facet nie ma odwagi spojrzec dziewczynie w oczy tzn ze to glupi dzieciuch na ktorego nie warto zwracac uwagi i po ktorym nie warto wylewac lez... tylko jak mu sie nie uzloy i bedzie chcial do Ciebie wrocic - a tak prawdopodobnie bedzie- to kopnij go w dupe....a z innym zacznij sie spotykac jak juz bedziesz na to gotowa...nic na sile

agnieszka wzajemnie:) autorko kiedys spojrzysz na to optymistycznie, co to za facet którego po kilku latach związku nie stać na rozmowę w cztery oczy?