Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a_ja_mam_pytanie_

jezeli chodzi o nasienie

Polecane posty

Gość a_ja_mam_pytanie_

wczorak kochalam sie z chlopakiem ok 6-9 grudnia mam dostac okres.moje pytanie takie jak on spuscil mi sie na cipke a ja troszke spermy wcisnelam sobie do pochwy to moge zajsc w ciaze? pytam z ciekawosci mamusie

Gość trzeba bylo sobie
sprawić strzykawke z wężykiem. 1Strzykawke z apteki 2węzyk ze sklepu zoologicznego - taki do pompki od powietrza :P

Gość a_ja_mam_pytanie
prosze o odpowiedz

Gość moje gratulacjeeee
zrobiłas sobie inseminacje palcem, prawie jak moje krowy w oborze, tylko do nich przychodzi wenerynarz ze sprzętem .

Gość buhahaha zaraz jebne
"pytam z ciekawości" - takie sciemy to pociskaj swojemu chlopakowi :D jak jest taki sam kretyn jak ty to może uwierzy .

ale dlaczego wy ja obrazacie,moze dziewczyna chce miec dziecko kazdy kombinuje jak moze hehe raczej w ciazy nie bedziesz,nie wieze w to ze przez takie cos ze tam niby troche spermy wsadzisz to w ciaze zajdziesz

No jasne ze nie zajdzie, bo penisem to wprowadza sperme do jajowodów, ale musi być giętki i mieć z 50cm długości :D

W takim razie powiedz mi czym sie rozni palec od penisa :D pani jasnie oswiecona.

A co jej lekarz pomoże ? zrobi instruktaż inseminacji made in home ? Juz dostała instrukcję.

tez tak mysle ze nie zajdzie ale do lekarza moze isc sie dowiedziec porozmawiac o ciazy jak bezpiecznie zajsc i co brac bo tabmetki sa dla kobiet ktore w najblirzzym czasie chca zajsc w ciaze(chodzi o witaminy)

Tylko że ona chce zajść tak żeby chłopak o tym nie wiedział a ty łykasz jak pelikan świeżą rybkę.

to jej sprawa i tyle niech zachodzi jak chce jezeli pragnie tego dziecka po 2 podziwiam ja bo niektore matki zachodza w ciaze a potem zabijaja swoje dzieci bo ich nie chca i to jest wedlug mnie nie normalne

Ale jak chlopak nie zechce to OK ? Rozumiem że będziesz za niego płacic alimenty .

a skad wiesz ze nie bedzie chcial! zreszta nie ma co sie wypowiadac na twoje glupie argumenty to jej sprawa nic nam do tego,zadal tylko pytanie a nie jak zwykle jestes jak sep ktory tylko obraza,ale nikogo to nie rusza takze daruj sobie autorko rob co uwazasz za sluszne,nic zlego nie robisz.najlepej porozmawiaj z partnerem i bedzie dobrze powodzenia! :)

Może jej partner przyprowadzi sobie kochankę - też nic złego nie zrobi :)

Gość oczywiscie ze mozna zajsc
ale jak masz dni płodne,w zaleznosci od tego jakie masz cykle,przy krotkich(24-27 dniowych) raczej chyba juz nie ,przy długich(28 i wiecej byc moze.wez pod uwage ze owulacja wystepuje ok 2 tyg przed miesiaczką,mam nadzieje ze wiesz co to jest dł.cyklu. w twoim przypadku chyba jest prawdopodobienstwo,ale małe. dodam tylko ze facet nie musi spuscic sie wewnatrz kobiety a moze zajsc min jak sperma lekko przedostanie sie w okolice narzadow plciowych.

Gość a_ja_mam_pytanie
okres mam nie regularnie

Gość a mozna jakas mama madra sie w
moze jakas mama sie wypowie ale jakas madra bo sa tu takiego wypowiedzi ze az zall

Gość tralalalaaalalalal
Madrych mam nie ma na tym forum.

Gość l_i_cz
sie ze slowami

co do tych madrych, jak mozna kogos oceniac jak sie kogos nie zna hmm nie kapuje autorko nie martw sie bedzie git