Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstyd mi ;p

dlaczego?

Polecane posty

Gość wstyd mi ;p

cześć:) Zwracam sie głownie do kobiet ale jeśli jakiś mężczyzna będzie coś wiedzial w tem.to chętnie również wysłucham. Odkąd pamiętam mam problem z tym aby usiąść "noga na nogę" ma któraś z kobiet cos takiego.po prostu nie potrafię tego zrobić.jest to dla mnie bardzo krepujące,szczególnie gdy np jestem w spódnicy. nie wiem dlaczego tak mam:( dodam,że nie chodzi tutaj o tusze bo jestem raczej szczupła. Zastanawiam sie chyba wybiorę się z tym do chirurga bo to chyba nie jest normalne. proszę czy któraś z kobiet ma taki sam problem?

Gość wstyd mi ;p
up

Gość wstyd mi ;p
up

Gość wstyd mi ;p
odpowie ktoś?

Gość wstyd mi ;p
naprawdę nikt nic nie wie/ czy po prostu na takie"zwykle' posty nie odpowiadacie,bo wolicie pisać o cipach i penisach:P

Gość a może ona lubi być
pewnie że wolimy pisać o cipach i podziwiać cipy forowiczek. A tak ogólnie to idź do ortopedy.

Gość wstyd mi ;p
to nie chodzi o to,ze w spódnicy ,ja wcale nie potrafię:( do ortopedy sie wybiorę ale w grudniu teraz nie ma mnie w pol

Gość wstyd mi ;p
może ma ktoś podobnie i mi coś poradzi?

a to jest az taki problem ? ciesz sie, zakładanie nogi na noge to niezdrowy zwyczaj przyczyniajacy sie do powstawania zylaków a poza tym, kobiety tak siadac nie powinny :P

ciesz sie bo tak jak ktos wczesniej napisal, siadanie kolanem na kolano jest niezdrowe ja ciagle tak siedze bo jak mam normalnie siedziec to jakos krzywo mi i sie zle czuje:o czytalam ze pod kolanem znajduje sie jakas wazna zyla czy cos i nie mozemy jej zaciskac ani na nia naciskac, a jak sie siada wlasnie kolanem na kolano to sie to robi

Gość wstyd mi ;p
może i jest to szkodliwe. Nie muszę siedzieć tak cały czas. ale z rozumcie,że w niektórych sytuacjach będąc np w spdnicy wypadaloby usiąść noga na nogę a nie jak chłop jakiś:(

Gość wstyd mi ;p
oj dobra odłóżmy kwestie zdrowotne. to jak mam siedzieć jak chłop rozkraczona. przecież to brzydko i nie elegancko wygląda. nie krytykujcie jak się powinno siedzieć a jak nie. ciekawi mnie dlaczego tal mam. w grudniu wybiorę się do lekarza ale chciałam najpierw zcazerpnąc trochę informacji. nie wiem czy lekarz mnie nie wyśmieje

ale nie musisz siedziec jak chlop w rozkroku ja jak mam spodnie to jak siedze normalnie to pomiedzy moimi kolanami jest przerwa jakies 2cm w spodnicy po prostu nogi trzymasz razem i tyle

Gość wstyd mi ;p
Właśnie rozwiązałam swój problem. Po prostu zapomniałam zdjąć swój pas cnoty

Gość jap........
a ja jak nogę na nogę to mi się jajko przygniata

Gość wstyd mi ;p
agnieszka nie pisz mi proszę jak mogę siedzieć bo ja o tym wiem.pytałam czy ktoś spotkał sie z czymś takim i jaka może być tego przyczyna.

ale napisalas ze jak chlop jakis to ci napisalam jak ja siedze wiec sie dziwie ze kobieta moze siedziec jak chlop jakis to nie nakladaj spodnicy i tyle a co ci sprawia problem w siedzeniu kolano na kolano? podniesienie nogi? utrzymanie sie w tej pozycji czy co?

Gość wstyd mi ;p
uniesienie nogi i po prostu założenie jej na drugą. czasami trzeba ubrac spódnicę czy sukienkę:( nie czuje się wtedy komfortowo

Gość wstyd mi ;p
No dobra Agnieszka. Na początek założę tylko stringi

Kobieto, idź to ortopedy, to nie jest normalne. Poczytaj sobie: http://www.erodzina.com/index.php?id=61,792,0,0,1,0 Schorzeniem, w którym często występuje odczuwalne, a czasami nawet słyszalne trzaskanie w obrębie okolicy biodrowej jest schorzenie określane mianem "biodra trzaskającego" (coxa saltans). Przyczyną występowania tego objawu jest przeskakiwanie zwłókniałego pasma biodrowo-piszczelowego nad boczną, wydatną częścią k. udowej określaną mianem krętarza większego. Do zwłóknienia tego pasma dochodzi na skutek wykonywanych wcześniej w tej okolicy zastrzyków (iniekcji leków) do mięśni tej okolicy. Często ze schorzeniem tym współistnieje przykurcz odwiedzeniowy stawu biodrowego, manifestujący się niemożnością, bądź utrudnieniem założenia nogi na nogę. Schorzenie to częściej występuje u dziewcząt i najczęściej nie wywołuje dolegliwości bólowych. To może być jedna z Twoich potencjalnych chorób.

Gość wstyd mi ;p
wysil sie bardziej z tymi podszywani kretynie

Gość wstyd mi ;p
mumiu właśnie jak byłam mała to miałam takie coś ,że potrafiłam strzelać biodrem .pewnie to ma z tym zwiazek.