Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Angel from hell

Okres już po 2 tygodniach ????????

Polecane posty

Hej dziewczyny :) Okres mam prawie zawsze nie regularny czasem cykl trwa 28 dni do 32 a czasem nawet do 40 dni od kilku miesięcy mam okres bardzo krótki 2lub3 dni ,ale w tym miesiącu dostałam okres po 2 tyg :O nie bolał mnie brzuch nic poszłam rano do łazienki i patrze a tu okres i dopiero teraz zaczą mnie pobolewać brzuch może któraś miała takie problemy mieszkam w UK i gdzie mam się wybrać do lekarza do mojego GP czy do family planning bo wolę to skonsultować z lekarzem

najpierw do GP , skieruje cie pewnie na badania hormonalne, nakrec ze masz historie raka w rodzine, to moze nawet zalapiesz sie na usg:D

Nie muszę nakręcać bo u mnie w rodzinie to częste kurwa to mnie przeraziłaś :O:O jeszcze martwi mnie ten okres zawsze miałam nawet 7 lub 8 dni brałam około 3 lat tabletki i trwał zawsze około do 5 dni i tak juz po odstawieniu zostało nie biorę już z 3 lata i od około 5 miesięcy trwa tylko do 3 dni ja nie chcę umierać 😭

ja tez tak mialam po tabsach.... u mnie to bylo przez to, ze wogole nie mialam owulacji, wiec moj organizm robil sobie z moim cyklem co chcial...

Tylko,że ja tabletek nie biorę już od 3 lat pisałam,ze okres miałam zawsze nieregularny cykl 28 do 32 a nawet czasem do 40dni a teraz od 5 miesięcy mam tylko 3 dni:O fajnie,że tak krótko,ale dziwne troche i teraz po 2 tyg.następny musze iść do lekarza