Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Naprawde nie wiem;/

co to moZe byc

Polecane posty

Gość Naprawde nie wiem;/

okres spoznia sie dwa tygodnie nie zapowiada sie aby przyszedl i wydziela mi sie bardzo biala wydzielina co to moze byc?

Gość Naprawde nie wiem;/
ktos pomoze?

Gość mloda112
tez tak mam i niewiem co sie dzije

Gość Naprawde nie wiem;/
zrobilam wiele testow wyszly negatywne nie mam juz pojecia do lekarza mam dopiero za ni cale dwa tyg

Gość mloda112
no ja mam dopiero po 20 grudnia wizyte a niemam pojecia co to moze byc

Gość Naprawde nie wiem;/
a ile ci sie spoznia

Gość mloda112
tydzien juz

Gość Naprawde nie wiem;/
no to jeszcze nie tragedia.. towarzyszy ci moze przy tym bol juajnikow?

Gość Naprawde nie wiem;/
Ty ja mam dokladnie tak samo.. u mnie jest to takie uczucie dziwnej pełnosci w tym miejscu tak jakby sie tam cos dzialo..;( i ile razy ide do toalety sprawdzic czy okres juz jest widze biala wydzieline jest jej zazwyczaj nie wiele..rozna ilosc ale ma taki bardzo intensywny bialy kolor..i jest nie lepka... a jak u ciebie młoda112???

Gość mloda112
u mnie taka sama jazda i jak boli to tak ze chwyci nieraz moccniej nieraz tak lekko i tez zawsze mysle ze okres przyszedl ale nie zawsze ten bialy sluz i boje sie ze cos mi sie dziej zlego

Gość mloda112
to wyglada jak mleko dla dzieci tak jakos dziwnie

Gość Naprawde nie wiem;/
ja teraz mialam sporo stresu wlasnie z tym zwiazanego i tak sobie tlumacze ze to od tego bo juz mialam chba trzy sytuacje w zyciu ze spoznil sie rowne dwa tygodnie.. u mnie dwa tyg mijaja jutro..zawsze bola mnie piersi przed.. i teraz od kilku dni zaczely wiec pocieszam sie za okres sie zbliza..czuje takie jakies napiecie tam w srodku bardzo dziwne uczucie.. jesli przyjdzie okres bedzie jak rozladowaie tego wszystkiego..takie mam glupie odczucia;( tym bardziej ze bez przerwy przez te dwa tygodnie myslalam wlasnie o tym;///// a ile masz lat młodaaa?? ja 19

Gość Naprawde nie wiem;/
ale duzo masz tej wydzieliny? i jest gesta czy tak srednio??

Gość mloda112
hehhe ja tez ma 19 lat no ja tez sie stresowlam i blalm sie ze to moze byc dzidza czasami ciagle mysle o tym i niewiem co jest jeszcze tak puzno do tego lekarza no to juz wogole zalamka no ale widez ze sama nie jestem z taka sytuacja

Gość mloda112
nie nie duzo i gesta tez nie jest

Gość Naprawde nie wiem;/
a mialas taka mozliwosc zeby zajsc w ciaze?? ja wlasnie nie ale juz takie bajki zaczelam sobie wkrecac ze te testy zaczelam robic kazdy negatywny.. ale to na pewno stres takie przesuniecia w naszym wieku sie czesto zdarzaja wiesz mojej kolezance zatrzymal sie ostatnio na 3mies;///

Gość mloda112
nie no wlasciwie ni milam sytuacji takiej zeby zajsc w ciaze bo jak kochalam sie z moim chlokakiem to zabespieczlismy sie i nic sie ni ewyazylo typu tam ze cos peklo albo sunelo sie ! ale ja juz kiedys milam sytuacje ze spoznial mi sie okret a11 dni tylko ten sluz teraz mnie zastanawia

Gość Naprawde nie wiem;/
a stosowalas moze antykoncepcje hormonalna to moze miec zwizek

Gość mloda112
nie nie nie zadnych tabletek nie stosowalam

Gość Naprawde nie wiem;/
napisz do mnie ns gg jesli chcesz tp moj numer 31574221

Gość bbbbbbbbbbbbbbb
ja tez mam taka sytuacje juz nie dostaje okresu 9 dzien a a zamiast tego leci mi taki bialy sluz niemam pojecia co to jest ?

Test 14 dni po stosunku. Jeśli takowy był. Jak nie będzie okresu ponad 2 tyg, to telefon do gina. My tu nie wróżki. Może opóźniać się ze stresu, zwykłego przeziębienia nawet - spóźnił mi się kiedyś 1,5 tygodnia, bo miałam katar :/ CVzasami tez taki śluz biały zamienia się potyem na kaowy, później brązwoy i w końcu dostaje się okres.

Gość Naprawde nie wiem;/
bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb dolacz do nas napisz na moje gg

Gość Naprawde nie wiem;/
zrobilam juz 5 testow 17dni od stosunku w prezerwatywie ktora nie pekla i seks byl przerywany------jedna kreska, kurde co jest??

Gość mloda112
no ja tez bym chciala wiedziec co sie dziej

zróbcie test na HCG z krwi, to jest hormon wystepujący w trakcie ciąży. ja miałam też dużo stresow i okres mi się spóźniał, potem bolal mnie brzuch jak na okres, piersi to samo, sluz tez miałam po czym się okazało ze jestem w ciąży :) ale przypadki są różne bo rózne są organizmy i różnie reagują!

Gość mloda112
myslisz ze to moze byc ciaz ? niewiem fak kochalam sie z moim chlopakie aale zabespieczalismy sie i nie bylo takiej sytuacji ze nam pekla prezerwatywa albo sunela sie ?

mloda 112 Ty juz na tym forum siedzisz tyle, że dziwie się że do tej pory nie poszłaś ani do lekarza (np prywatnie na wizyte czeka się 3 dni) ani nie zrobiłaś testu z krwi beta HCG koszt ok. 16 zł. myslisz że na forum znajdziesz pomoc??