Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość pluk

Proszę o radę,To ważne

Polecane posty

Gość pluk

Hej kiedyś już pisałam na forum o mojej przyjaźni...ale wszystko się chyba pogorszyło.Otóż znam się z nią z 15 lat ,wspólna szkoła,gust,spędzony czas, nie raz nawet praca?ale odkąd ułożyło mi się idealnie życie ona tak jakby przestała mnie akceptować.Po mimo tego że miała wcześniej chłopaka i była z nim przez 6 lat a ja nie miałam. Ale kiedy poznałam mój świat się zmienił pokochałam swojego obecnego męża bardzo,później wyjechałam z nim razem za granice,potem zaręczyny,a rok później ślub.Cieszyłam się z wielu rzeczy które kupowałam sobie za granicą ponieważ w Pl nigdy nie było by mnie stać,wakacje z mężem itd. Kiedy bywałam w Pl zawsze się z nią spotykałam tylko problem w tym że to zawsze ja 1 dzwoniłam do niej. Będąc w Uk ja dzwoniłam pisałam, tak jakby prosiłam się o kontakt z nią żeby nie stracić go a ona... zawsze mówiła że ma mało kasy na koncie,jak dzwoniłam to nawet nie raz jej się odebrać nie chciało,a jak odebrała to miała zły...a pozniej na gg gdzie to znowu ja prosiłam żeby weszła przeprosiła ale co z tego,Ja jej już pisałam o jej zachowaniu chyba z 5 razy.Napisałam wszystko co czuję ze zalezy mi na niej,ze nasz kontakt zanika,ale z czyjej winy ? poprawiłą sie na 2 tygodnie tylko. Tyle razy widziałam że jest na kompie i co nie mogła coś do mnie napisać? Czuję się przy niej nie raz jak śmieć i to jej napisałam na gg ale ona tylko od ok? więc nie wiem jak mam to rozumieć Nawet nie przyszła na mojej poprawiny wesela nic mi nawet o tym nie mowiąc nawet nie dostałam sms czemu nie przyszła,ale ja głupia jak zawsze 1 napisałam czemu jej nie było odp. na drugi dzień,nawet nie zadzwoniła z propozycją spotkania ze mną . Moja 2 przyjaciółka jej nie lubi,i mówi ze ona poprostu mi zazdrości tego że tak mi się pokolei życie ułożyło bez żadnej wpady w ciąże i wogóle i poradziła zebym sie od jej odcięła bo tylko płaczę przez nią i się męczę,mówiła żebym się od tej pory 1 nie odzywała a wtedy się przekonam czy moja niby prawdziwa przyjaciłka od 15 czy jej jeszcze na mnie zależy!!! POMOCY co wy byście zrobili????

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować