Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja/

Czy jeśli ubiore się jak 10latka, zaśpiewam klasyk muzyki polskiej i popłaczę

Polecane posty

Gość jeszcze musisz mieszkać na wsi
być bardzo biednym i poważnym jak na swój wiek

Gość nenerw
na co jej koorwa ta kasa jak i tak gustu nie ma ,pewno stary to przepije

Gość Ewaldi
jeszcze musisz udowodnić szanownej komisji , że na łące wypasałaś krowy przed pójściem do szkoły a wieczorem przy lampie naftowej w oborze wydoiłaś co najmniej dwie krasuje śpiewając piosenki Dody :)

Gość hgfthht
dziewczyna spiewa pieknie i ma niespotykany głos ! zazdrosnicy ! jesli byłaby gdzies tutaj litosc to wybraliby niewidzacego

Gość ALiSha007
Ale z Was zakompleksione chamy. Nie zazdroszczę wyjątkowo nudnego życia. Magdzie możecie buty czyścić.

Gość hgfthht
300 000 ? do roboty , zapierdalac nieroby

Gość kasskkaaa
jeszcze musisz mieć talent i tyle klasy co ta mała a z tym chyba u ciebie bida...

i jeszcze musisz powiedziec ze chcesz kupic swojej rodzinie dom i miec wlasny pokoj w ktorym bedziesz spedzala wolny czas.

"niespotykany glos"??? co ona ma niespotykanego w glosie? taki glos jak ona ma co druga dziewczynka w jej wieku. to musialo byc jakos ustawione, ja nie wierze ze widzowie swiadomie pozwolili temu dziecku wygrac, dzieckuuu..ktore zachowuje sie jak stara baba, niby mala, a stara, i spiewa stare piosenki ktorych znaczenia pewnie nie zna. niespotykany,gleboki glos to ma Lisiecki, koles tworzy fantastyczny klimat, albo me,myself and i, oni pokazali klase, cos innego, niesamowitego i NIESPOTYKANEGO! . wiec niech nikt mi nie mowi ze ten gówniarz jest jakims cudownym dzieckiem, bo nie jest. i tak jak sie szybko pojawila, tak szybko zniknie, i dobrze. szkoda tylko ze niezasluzenie dostala kupe szmalu.

zlitowali sie nad nia zeby wreszcie kupila sobie ten wymarzony dom i miala w nim swoj pokoj... wiec co sie dziwic... jeszka dostala 100 tys bo pewnie jakis szef apartu sie w niej zakochal... a bednarek dostal jakas kase?

Gość miiiiiiiiiiiikaaaaaaaaaa/
Ale ci autorko zal dupe sciska widze:D i co niektorym pozostalym tez-przezyc tego nie mozecie.:D:D:D:D

Gość nenerw
dzieciak wsiowy ,ojce i tak kase przepija bo za kołnierz widac nie wylewaja

Gość polkaass
buty czyscis temu wiesniakowi??? rzczej ona pol wsi czysci stad ten glos zapity

tylko w top model na nikogo nie glosujcie bo tylko stracicie kase i nic to nie da, bo juz jest wiadome kto wygra.

mintaja ty narysowalas te Marylin ? jesli tak, to spartaczylas jej brwi... zwlasza lewa (patrzac na obrazek)

nie ogladalam mam talent mieszkam za granica ale po temacie topiku i paru wypowiedziach juz wszystko wiem. scyzoryk sie w kieszeni otweira, nie wiem jak spiewala moze i ladnie ale do jasnej cholery mam talent powinny wygryuwac osoby ktore maja jakis inny talent nie wol=kalny. dla spiewakow sa inne programy, wiec to nie fair. a poza tym juz widze ta ckliwa istotke i jury ktoremu peka serce no kurwa...to ma byc program o talentach czy o dobrodusznosci....zaloze sie ze bylo duzo wiecej osob zaslugujacych na wygrana bardziej niz ona.

Gość derwer
Wsiowa przebiegła sucz ,już matka ją nauczyła co ma mówić i kiedy mordę rozedrzeć w dzikim płaczu

Gość polpol
nijaka dziewka

Gość Germqas
Głos ma jak stara przepita dziewoja

Gość a tak liczyłam na
tego bednarka. Fajny chłopak. A dziewzynka pewnie nie miała dziecinstwa.. sychaćto jej głosie.. w tym ja mówi.. jak dojrzała kobieta. Pewnie starzy ją gonili do śpiewania... no i maja-300 tys (co tam dzieciństwo.. mamy 300tys!!!!)

Gość człowiek o członku ze stali
jeszcze musisz mieć krzywe zęby tak jak ona na miejscu jej starej zainwestowałbym w aparat dla niej

nie ma to jak dorosła baba doświadczona ciężkim życiem w ciele małej chudziutkiej dziewczynki recepta na sukces smsowy po co nam dziewczynki które biegają po placu zabaw , potrzebne nam stare-młode żeby ponarzekać na ciężkie czasy

Jeszcze musisz mieć krzywe zęby i uśmiech wzbudzający litość u naiwniaków - bułka z masłem, i bez brzydkich zębów

Gość hhhhshshs
zazdrosnicy i zlosliwce, zamiast sie cieszyc ze mamy w polsce taką utalnetowaną dziewczynkę to najlepiej ja zgnoic i tyle. ja bym na jej miejscu przestala spiewac bo dla takiego chamskiego narodu nie warto. rodzice powinni wyslac ja za granice do jakiejs fajnej ronomowanej szkoly muzycznej a potem niech wyrosnie na kolejna gwiazde zasilającą amerykanski budzet bo w polsce nikt jej nie docenil. idzcie sobie spojrzec w lustro i cieszcie sie z tego jak marnymi ludzmi jestescie. pozdrowienia dla wszytskich ktorzy doceniają piekno i talent w dzieciach i pomagaja im go rozwijac!!